Jessica arrived at her classroom at 2 p.m. yesterday and sat down. She put her books on the desk and took off her jacket because it was hot in the room. The room was very quiet because the teacher wasn’t there and there weren’t any students either. She looked out of the window. She saw a lot of people outside the school yard. Her friends played in the school yard. Then the bell rang. They came back to the class at 2.30
Read the story and find the information to fill in the blanks. Write NO MORE THAN 4 WORDS in each blank.
Jessica arrived at.............................. at 2 p.m yesterday.
Jessica arrived at her classroom at 2 p.m. yesterday and sat down. She put her books on the desk and took off her jacket because it was hot in the room. The room was very quiet because the teacher wasn’t there and there weren’t any students either. She looked out of the window. She saw a lot of people outside the school yard. Her friends played in the school yard. Then the bell rang. They came back to the class at 2.30
Read the story and find the information to fill in the blanks. Write NO MORE THAN 4 WORDS in each blank.
Jessica arrived at.............................. at 2 p.m yesterday.
Quảng cáo
Trả lời:
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: her classroom
Thông tin: Jessica arrived at her classroom at 2 p.m. yesterday and sat down. (Jessica đến lớp học lúc 2 giờ chiều hôm qua và ngồi xuống.)
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Read the story and find the information to fill in the blanks. Write NO MORE THAN 4 WORDS in each blank.
She....................................................... because the room was hot.
Read the story and find the information to fill in the blanks. Write NO MORE THAN 4 WORDS in each blank.
She....................................................... because the room was hot.
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: took off her jacket
Thông tin: She put her books on the desk and took off her jacket because it was hot in the room. (Cô đặt sách lên bàn và cởi áo khoác vì trong phòng rất nóng.)
Câu 3:
Read the story and find the information to fill in the blanks. Write NO MORE THAN 4 WORDS in each blank.
There wasn’t......................... in the room
Read the story and find the information to fill in the blanks. Write NO MORE THAN 4 WORDS in each blank.
There wasn’t......................... in the room
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: the teacher
Thông tin: The room was very quiet because the teacher wasn’t there and there weren’t any students either. (Căn phòng rất yên tĩnh vì giáo viên không có ở đó và cũng không có học sinh nào.)
Câu 4:
Read the story and find the information to fill in the blanks. Write NO MORE THAN 4 WORDS in each blank.
When she looked out of the window, she saw her friend in...............
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: in the school yard.
Thông tin: Her friends played in the school yard. (Các bạn của cô ấy đang chơi ở sân trường.)
Hot: 1000+ Đề thi cuối kì 1 file word cấu trúc mới 2025 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Câu 1
A. net
Lời giải
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: D
Đáp án D phát âm là /ə/, các đáp án khác phát âm là /e/
Lời giải
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: She thinks New York city is more modern than Sydney.
Dịch nghĩa: Cô ấy nghĩ thành phố New York hiện đại hơn Sydney.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 6
A. break
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.