Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 30 to 34.
Parents send their children to school to prepare for the time when they grow up. Children learn their native language so that they will be able to communicate fluently with other people around them. Moreover, they can preserve the valuable culture and literature of their country. They learn foreign languages in order to benefit from other countries’ heritage. The more foreign languages they learn, the more benefits they get. Children also learn mathematics to calculate, geography to know about nature, and history to know about human beings and historical events. Nearly everything they study at school has some practical uses in their life.
Parents send their children to school to ______.
Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 30 to 34.
Parents send their children to school to prepare for the time when they grow up. Children learn their native language so that they will be able to communicate fluently with other people around them. Moreover, they can preserve the valuable culture and literature of their country. They learn foreign languages in order to benefit from other countries’ heritage. The more foreign languages they learn, the more benefits they get. Children also learn mathematics to calculate, geography to know about nature, and history to know about human beings and historical events. Nearly everything they study at school has some practical uses in their life.
Parents send their children to school to ______.
A. learn English
B. lay better
C. make them grow up
D. prepare for their future
Câu hỏi trong đề: Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng anh 12 năm 2023 có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án D
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Why do children have to learn their native language?
Why do children have to learn their native language?
A. To communicate fluently with other people around them.
B. To learn foreign languages.
C. To know about nature.
D. To benefit from foreign countries' heritage.
Đáp án A
Câu 3:
According to the passage, children learn history to know about ________.
A. the mankind
B. people and historical events
C. practical uses in life
D. events of the history
Đáp án B
Câu 4:
How many school subjects are mentioned in the passage?
How many school subjects are mentioned in the passage?
A. 4
B. 7
C. 5
D. 6
Đáp án A
Câu 5:
Most of the things children learn at school _______.
Most of the things children learn at school _______.
A. have some practical uses
B. are useless
C. have no use
D. are not necessary
Đáp án A
Hot: 1000+ Đề thi giữa kì 1 file word cấu trúc mới 2025 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Câu 1
A. watches
B. washes
C. misses
D. goes
Lời giải
Đáp án D
Câu 2
A. more expensively
B. most expensive
C. very more expensive
D. more and more expensive
Lời giải
Đáp án D
Câu 3
A. stayed
B. stopped
C. walked
D. laughed
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 4
A. She visits her grandparents the next day.
B. She will visit her grandparents the next day.
C. She would visit her grandparents the next day.
D. She would visits her grandparents the next day.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 5
A. forget
B. prefer
C. pretend
D. promise
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 6
A. this is
B. you are
C. it is
D. things are
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.