Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 14 to 18.
The scarcity of tigers and African elephants is more and more serious. They are endangered because poachers hunt them in order to sell tiger pelts and elephant ivory.
At least 4,000 elephants are killed each year in order to meet the global demand for ivory, which is used to make carvings, jewelry and other products although it is illegal to sell ivory since 1989 anywhere.
“Americans should be aware that there is still a problem with elephant poaching and loss to the illegal ivory trade,” Ginette Hemley, Fund’s vice president for species conservation, told the Washington Post in September. And so our message is “Don’t buy it, and don’t take that chance.”
A Wildlife Fund report states that the United States seized 8,300 illegal ivory items between 1995 and 2002. Each week there are about 1,000 ivory auctions, the report said.
As for tigers, their parts are used in traditional Chinese medicine. Tiger bones are used as a pain reliever in traditional medicine. Even tiger’s whiskers are sold because some people in Asia think they are a good-luck charm – like a rabbit’s foot in the United States. “Part of our job is education,” said Professor Dillon. “The other part is law enforcement. So we have more than one strategy.”
Hunters poach tigers for their ________.
Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 14 to 18.
The scarcity of tigers and African elephants is more and more serious. They are endangered because poachers hunt them in order to sell tiger pelts and elephant ivory.
At least 4,000 elephants are killed each year in order to meet the global demand for ivory, which is used to make carvings, jewelry and other products although it is illegal to sell ivory since 1989 anywhere.
“Americans should be aware that there is still a problem with elephant poaching and loss to the illegal ivory trade,” Ginette Hemley, Fund’s vice president for species conservation, told the Washington Post in September. And so our message is “Don’t buy it, and don’t take that chance.”
A Wildlife Fund report states that the United States seized 8,300 illegal ivory items between 1995 and 2002. Each week there are about 1,000 ivory auctions, the report said.
As for tigers, their parts are used in traditional Chinese medicine. Tiger bones are used as a pain reliever in traditional medicine. Even tiger’s whiskers are sold because some people in Asia think they are a good-luck charm – like a rabbit’s foot in the United States. “Part of our job is education,” said Professor Dillon. “The other part is law enforcement. So we have more than one strategy.”
Hunters poach tigers for their ________.
A. food
B. carving
C. jewelry
D. pelts
Câu hỏi trong đề: Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng anh 12 năm 2023 có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:

Đáp án D
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
According to the passage, which of the following sentences is NOT true?
According to the passage, which of the following sentences is NOT true?
A. It is legal to sell ivory everywhere.
B. Elephant ivory is used to made jewelry.
C. Elephants are hunted for their ivory.
D. There are about 4,000 elephants killed each year.

Đáp án A
Câu 3:
The word “it” in paragraph 3 refers to ________.
The word “it” in paragraph 3 refers to ________.
A. elephant ivory
B. a tiger
C. tiger pelts
D. an elephant

Đáp án A
Câu 4:
The Chinese use parts of the tiger as ________.
The Chinese use parts of the tiger as ________.
A. jewelry
B. carving
C. decoration
D. medicine

Đáp án D
Câu 5:
According to Professor Dillon, ________ to solve the problem.
According to Professor Dillon, ________ to solve the problem.
A. it is education that can help
B. nothing necessary can be done
C. law enforcement, not education, can help
D. we need both education and law enforcement

Đáp án D
Hot: Danh sách các trường đã công bố điểm chuẩn Đại học 2025 (mới nhất) (2025). Xem ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Câu 1
A. The more
B. the hotel
C. the best
D. the service is
Lời giải
Đáp án C
Lời giải
Đáp án B
Câu 3
A. who
B. whom
C. that
D. whose
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 4
A. more young
B. youngest
C. younger
D. young
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 5
A. you will be scout by your parents
B. you won’t be scouted by your parents
C. you will be scouted by your parents
D. you won’t scout by your parents
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 6
A. The
B. Organization
C. established
D. in
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.