Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 41 to 45. Brunei is one of the smallest countries in the world. Its population is only 25,000 and most of them live in Bandar Seri Begawan (the capital city with the longest name in the world!) It is also the richest country in Asia and maybe the richest country in the world because it has a lot of oil and natural gas which it exports to Japan.
Every week huge tankers carry oil and gas from the oil-fields of Brunei to Japan. The head of the state in Brunei is Sultan Haji Hassanal Bolkiah. He is the richest man in the world. He has two wives and each lives in their own beautiful palace. The first wife lives in the biggest palace in the world which has 200 rooms. The Sultan has more than 200 cars and he also has hundreds of horses. Câu 41. Brunei is_____________________.
Brunei is_____________________.
Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 41 to 45. Brunei is one of the smallest countries in the world. Its population is only 25,000 and most of them live in Bandar Seri Begawan (the capital city with the longest name in the world!) It is also the richest country in Asia and maybe the richest country in the world because it has a lot of oil and natural gas which it exports to Japan.
Every week huge tankers carry oil and gas from the oil-fields of Brunei to Japan. The head of the state in Brunei is Sultan Haji Hassanal Bolkiah. He is the richest man in the world. He has two wives and each lives in their own beautiful palace. The first wife lives in the biggest palace in the world which has 200 rooms. The Sultan has more than 200 cars and he also has hundreds of horses. Câu 41. Brunei is_____________________.
Brunei is_____________________.
A. among the smallest countries in the world
B. a country with a dense population
C. the smallest country in the world
D. is a capital city
Câu hỏi trong đề: Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng anh 12 năm 2023 có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:

Đáp án A
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
The population of Brunei is______________people.
The population of Brunei is______________people.
A. over 25,000
B. 25,000
C. about 25,000
D. less than 25,000

Đáp án B
Câu 3:
According to the passage, Sultan, the head of the state in Brunei ______________.
According to the passage, Sultan, the head of the state in Brunei ______________.
A. is the richest man in the world
B. has two wives, each of whom lives in their own beautiful palace
C. has more than 200 cars
D. All are correct.

Đáp án D
Câu 4:
Brunei is rich in______________.
Brunei is rich in______________.
A. only oil
B. only natural gas
C. exports of every kind
D. oil and natural gas

Đáp án D
Câu 5:
Which of the following is NOT true about Brunei?
Which of the following is NOT true about Brunei?
A. It exports oil and natural gas to its regional neighbours.
B. Sultan Haji Hassanal Bolkiah is the head of state in Brunei.
C. It may be the richest country in the world.
D. Its capital city is Bandar Seri Begawan.

Đáp án A
Hot: Danh sách các trường đã công bố điểm chuẩn Đại học 2025 (mới nhất) (2025). Xem ngay
- Sổ tay Hóa học 12 (chương trình mới) ( 18.000₫ )
- Sổ tay dẫn chứng nghị luận xã hội năm 2025 (chương trình mới) ( 18.000₫ )
- Sổ tay lớp 12 các môn Toán, Lí, Hóa, Văn, Sử, Địa, KTPL (chương trình mới) ( 36.000₫ )
- Tuyển tập 30 đề thi đánh giá năng lực Đại học Quốc gia Hà Nội, TP Hồ Chí Minh (2 cuốn) ( 150.000₫ )
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Câu 1
A. advice
B. justice
C. circus
D. product
Lời giải
Đáp án A
Câu 2
A. will arrive
B. arrives
C. would arrives
D. arriving
Lời giải
Đáp án B
Câu 3
A. cooperate
B. accelerate
C. communicate
D. operate
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 4
A. justification
B. justifiable
C. justified
D. Justify
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 5
A. integration
B. international
C. immigration
D. operation
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 6
A. four- years
B. four- year
C. fours- years’
D. fours- year
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.