Read the text and the statements below. Which statement is true (T) or false (F)? Write T or F.
My name is Anna. Today is my first day at school. I am a new student. My father drives me to school. I have a blue school bag. There is a book, a pencil, a ruler and some crayons in my school bag.
My school is really big. It has many different rooms. There are fifteen classrooms, a library, a computer room, and a music room. There is also a small playground where students can play together during break time.
I am in classroom number Two. It is big and has a whiteboard. There are twenty students in my class. Each student has a desk and a chair. My teacher is very nice. I need to listen to the teacher and I am quiet when she speaks. My teacher tells me to sit next to a girl. Her name is Joan. I really like my new school.
There is only a pencil and a ruler in Anna’s school bag. ______
Read the text and the statements below. Which statement is true (T) or false (F)? Write T or F.
My name is Anna. Today is my first day at school. I am a new student. My father drives me to school. I have a blue school bag. There is a book, a pencil, a ruler and some crayons in my school bag.
My school is really big. It has many different rooms. There are fifteen classrooms, a library, a computer room, and a music room. There is also a small playground where students can play together during break time.
I am in classroom number Two. It is big and has a whiteboard. There are twenty students in my class. Each student has a desk and a chair. My teacher is very nice. I need to listen to the teacher and I am quiet when she speaks. My teacher tells me to sit next to a girl. Her name is Joan. I really like my new school.
Quảng cáo
Trả lời:
There is only a pencil and a ruler in Anna’s school bag.
(Chỉ có một cây bút chì và một thước kẻ trong cặp sách của Anna.)
Thông tin: There is a book, a pencil, a ruler and some crayons in my school bag.
(Trong cặp sách của tôi có một cuốn sách, một cây bút chì, một cây thước kẻ và một số bút màu.)
Chọn F
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Anna’s school bag is green. ______
Anna’s school bag is green. ______
Anna’s school bag is green.
(Cặp sách của Anna màu xanh lá.)
Thông tin: I have a blue school bag.
(Tôi có chiếc cặp sách màu xanh lam.)
Chọn F
Câu 3:
Anna’s school has eighteen classrooms. ______
Anna’s school has eighteen classrooms.
(Trường học của Anna có 18 phòng học.)
Thông tin: There are fifteen classrooms, a library, a computer room, and a music room.
(Có mười lăm phòng học, thư viện, phòng máy tính và phòng âm nhạc.)
Chọn F
Câu 4:
In her classroom, Anna has her own desk and chair. ______
In her classroom, Anna has her own desk and chair.
(Trong lớp học, Anna có bàn học và ghế riêng.)
Thông tin: Each student has a desk and a chair.
(Mỗi học sinh có một chiếc bàn học và một chiếc ghế.)
Chọn T
Câu 5:
Students are quiet when the teacher speaks. ______
Students are quiet when the teacher speaks. ______
Students are quiet when the teacher speaks.
(Học sinh trật tự khi cô giáo nói.)
Thông tin: I need to listen to the teacher and I am quiet when she speaks.
(Tôi cần lắng nghe giáo viên và tôi im lặng khi cô ấy nói.)
Chọn T
Hot: 1000+ Đề thi giữa kì 2 file word cấu trúc mới 2026 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Lời giải
Cấu trúc thì hiện tại đơn dạng khẳng định: We + V (nguyên thể) + O + trạng từ thời gian
Đáp án: We catch the bus every morning.
(Chúng tôi bắt xe buýt mỗi sáng.)
Lời giải
Sau động từ “carry” cần danh từ.
textboook (n): sách giáo khoa
Pupils here don't need to carry (26) textbooks to all of their classes.
(Học sinh ở đây không cần mang sách giáo khoa đến tất cả các lớp học.)
Đáp án: textbooks
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.