Read the following passage and choose A, B, C, or D to fill in the gaps:
Devastating floods
Along the coast have left many people homeless. People are asked to help by donating food, clothes, furniture, and other supplies to the Assistance Fund. Donations of bottled water are especially needed, since the floods have disrupted the local water supply. In addition, volunteers are needed to travel to the flooded area to help distribute the donations.
What does this notice concern?
Read the following passage and choose A, B, C, or D to fill in the gaps:
Devastating floods
Along the coast have left many people homeless. People are asked to help by donating food, clothes, furniture, and other supplies to the Assistance Fund. Donations of bottled water are especially needed, since the floods have disrupted the local water supply. In addition, volunteers are needed to travel to the flooded area to help distribute the donations.
What does this notice concern?
A. Help for flood victims
B. Safety precaution
C. Dangerous roads
Câu hỏi trong đề: (Viên chức Mầm non) 30 đề ôn thi tiếng Anh có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Chọn đáp án A
Giải thích: flood: lũ lụt
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
What kind of supplies is NOT mentioned?
What kind of supplies is NOT mentioned?
A. furniture
B. clothing
C. food
Chọn đáp án D
Câu 3:
In addition to supplies, what is needed?
In addition to supplies, what is needed?
A. volunteers
B. new bridges
C. places to stay
Chọn đáp án A
Câu 4:
“devastating floods” in line 1 refer to those that________
“devastating floods” in line 1 refer to those that________
A. happen suddenly
B. are very short
C. last for a long time
Câu 5:
The word “donating” in line 2 is closest in meaning to?
The word “donating” in line 2 is closest in meaning to?
A. selling
B. buying
C. giving
Chọn đáp án C
Hot: 1000+ Đề thi cuối kì 1 file word cấu trúc mới 2025 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Lời giải
Chọn đáp án C
Giải thích: see of: tiển đưa
Câu 2
A. Most of Thai people
B. Most Thai people
C. Almost of Thai people
Lời giải
Chọn đáp án B
Giải thích: có of có the, không of không the
bao gồm các chữ: some, all, most, many, much. half almost: gần như… sau nó có 1 số đếm
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 4
A. are
B. is
C. was
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 5
A. did not spend
B. were not spending
C. would not spend
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 6
A. The teacher told the students to not talk in the class
B. The teacher told the students did not talk in the class.
C. The teacher told the students not talk in the class.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.