Read the passage and choose the correct answers.
In the beautiful highlands of Scotland, there is a lake called the Loch Ness. In these peaceful surroundings, a sea monster known as the 'Loch Ness Monster' is said to be living in the lake. This creature, affectionately known as 'Nessie', has been reported to be seen by many people around the lake.
According to these people, Nessie looked like a creature from the dinosaur age. It had a huge body, a small reptilian head and a long neck.
Does the Loch Ness Monster really exist? No one can tell for sure. Ever since the sighting of the monster, many people have been keeping watch at the lake, hoping to catch a glimpse of Nessie. In 1934, a doctor, Colonel Robert Wilson, even managed to photograph the creature. The picture revealed a creature with a long neck sticking out of the water.
Where could the Loch Ness Monster have come from? One explanation given is that the monster is a pre-historic creature which lived in the days of the dinosaurs. While other dinosaurs have died out and become extinct, this creature has somehow managed to adapt to its surroundings and live on!
What is the passage about?
Read the passage and choose the correct answers.
In the beautiful highlands of Scotland, there is a lake called the Loch Ness. In these peaceful surroundings, a sea monster known as the 'Loch Ness Monster' is said to be living in the lake. This creature, affectionately known as 'Nessie', has been reported to be seen by many people around the lake.
According to these people, Nessie looked like a creature from the dinosaur age. It had a huge body, a small reptilian head and a long neck.
Does the Loch Ness Monster really exist? No one can tell for sure. Ever since the sighting of the monster, many people have been keeping watch at the lake, hoping to catch a glimpse of Nessie. In 1934, a doctor, Colonel Robert Wilson, even managed to photograph the creature. The picture revealed a creature with a long neck sticking out of the water.
Where could the Loch Ness Monster have come from? One explanation given is that the monster is a pre-historic creature which lived in the days of the dinosaurs. While other dinosaurs have died out and become extinct, this creature has somehow managed to adapt to its surroundings and live on!
What is the passage about?
A. The Lock Ness Monster
B. The Pre-historical Monster
C. A sea creature
Câu hỏi trong đề: (Viên chức Mầm non) 30 đề ôn thi tiếng Anh có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Chọn đáp án A
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
The sea monster's name is
The sea monster's name is
A. Lock Ness
B. Nessie
C. Monster
Câu 3:
It can be inferred from the passage that
It can be inferred from the passage that
A. Nessie is reportedly a pre-historic creature
B. Nessie is a dinosaur
C. Nessie is very dangerous
Câu 4:
Which statement is NOT true?
Which statement is NOT true?
A. According to many people, the Loch Ness Monster had a small reptilian head
B. The Loch Ness Monster like other pre-historic creatures has died out and becomes extinct.
C. It is explained that the Loch Ness Monster is a pre-historic creature which lived in the days of the dinosaurs.
Chọn đáp án B
Câu 5:
The word ' affectionately ' in line 3 mostly means .
The word ' affectionately ' in line 3 mostly means .
A. in an angry way
B. attractively
C. in a lovely way
Chọn đáp án C
Hot: 1000+ Đề thi cuối kì 1 file word cấu trúc mới 2025 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Câu 1
A. suggests
Lời giải
Chọn đáp án B
Câu 2
A. talked
Lời giải
Chọn đáp án C
Câu 3
A. work/ will pass
B. don't work/ will pass
C. don't work/ won't pass
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 5
A. Any
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 6
A. didn't have
B. will not have
C. don't have
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.