khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

23/06/2026 125 Lưu

Tìm và sửa lỗi sai trong các câu.
She cherishes the era which jazz music was at its peak. _______

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which —> when
which —> when

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The shop which they sells vintage items is quite popular. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which they —> which
which they —> which

Câu 3:

The reason which we lost the game is that we didn’t practice enough. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which —> why/ that
which —> why/ that

Câu 4:

The team that they won the game was very happy. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

that they —> that
that they —> that

Câu 5:

The gardener, which we employ, takes great care of our plants. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which —> whom
which —> whom

Câu 6:

The company, whose their products are innovative, is leading the market. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whose their —> whose
whose their —> whose

Câu 7:

The university at where she teaches is renowned for its law courses. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

where —> which
where —> which

Câu 8:

The day on when my sister graduated was unforgettable. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when —> which
when —> which

Câu 9:

Harlen joined a club in where members share a love for photography. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

where —> which
where —> which

Câu 10:

He’s the man whom helped me when I lost my keys. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whom —> that
whom —> that/ who

Câu 11:

The reason for why he’s successful is that he works really hard. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

for why —> why
for why —> why

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. lived
lived

Câu 2

Lời giải

Đáp án:

1. an
an

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP