Tìm và sửa lỗi sai trong các câu.
She cherishes the era which jazz music was at its peak. _______
Tìm và sửa lỗi sai trong các câu.
She cherishes the era which jazz music was at its peak. _______
Câu hỏi trong đề: 2000 câu trắc nghiệm tổng hợp Tiếng Anh 2025 có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án:
which —> when
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
The shop which they sells vintage items is quite popular. _______
The shop which they sells vintage items is quite popular. _______
Đáp án:
which they —> which
Câu 3:
The reason which we lost the game is that we didn’t practice enough. _______
The reason which we lost the game is that we didn’t practice enough. _______
Đáp án:
which —> why/ that
Câu 4:
The team that they won the game was very happy. _______
The team that they won the game was very happy. _______
Đáp án:
that they —> that
Câu 5:
The gardener, which we employ, takes great care of our plants. _______
The gardener, which we employ, takes great care of our plants. _______
Đáp án:
which —> whom
Câu 6:
The company, whose their products are innovative, is leading the market. _______
The company, whose their products are innovative, is leading the market. _______
Đáp án:
whose their —> whose
Câu 7:
The university at where she teaches is renowned for its law courses. _______
The university at where she teaches is renowned for its law courses. _______
Đáp án:
where —> which
Câu 8:
The day on when my sister graduated was unforgettable. _______
The day on when my sister graduated was unforgettable. _______
Đáp án:
when —> which
Câu 9:
Harlen joined a club in where members share a love for photography. _______
Harlen joined a club in where members share a love for photography. _______
Đáp án:
where —> which
Câu 10:
He’s the man whom helped me when I lost my keys. _______
He’s the man whom helped me when I lost my keys. _______
Đáp án:
whom —> that/ who
Câu 11:
The reason for why he’s successful is that he works really hard. ______
The reason for why he’s successful is that he works really hard. ______
Đáp án:
for why —> why
Câu 12:
The hotel where we stayed in during our vacation had excellent service. _____
The hotel where we stayed in during our vacation had excellent service. _____
Đáp án:
where —> which
Câu 13:
The semester whose I took five courses was the busiest. ______
The semester whose I took five courses was the busiest. ______
Đáp án:
whose —> when
Câu 14:
The market whom I buy my groceries is just around the corner. ____
The market whom I buy my groceries is just around the corner. ____
Đáp án:
whom —> where
Câu 15:
The author whom wrote this book won a literary award. _______
The author whom wrote this book won a literary award. _______
Đáp án:
whom —> who
Hot: 1000+ Đề thi cuối kì 2 file word cấu trúc mới 2026 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Lời giải
Đáp án:
had just left
Lời giải
Đáp án:
I need something to put out the fire with.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.