khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

10/07/2026 80 Lưu

Chọn từ các động từ cho sẵn và chia dạng đúng của từ.

apply        be x2        become       discuss       fall x2 get

go      hand       have x2      open       realise       write

Sonia looks like she __________ asleep any minute!

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. is going to fall

 is going to fall

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

When I leave school, I __________a journalist.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. am going to be

am going to be

Câu 3:

When Jake’s got his degree, he __________ to drama school for a year.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is going

 is going / is going to go

Câu 4:

Watch out or you __________ into trouble!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are going to get

are going to get / will get

Câu 5:

When __________they __________ that they have to improve their customer service?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are they going to realise

are they going to realise

Câu 6:

When __________you __________ a branch in Littlehampton?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are you opening

are you opening

Câu 7:

It sounds like we (not) __________a sales conference this year.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are not going to have

are not going to have

Câu 8:

I think house prices __________in about six months.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are going to fall

are going to fall

Câu 9:

Why __________Tony __________ for that position? He’s not qualified at all.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. is applying

is applying

Câu 10:

We __________this in detail in the next meeting.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are going to discuss

are going to discuss

Câu 11:

I’m pretty sure that building __________ knocked down next week.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is being

is being / is going to be

Câu 12:

There’s no doubt the events of the last few days __________ about by future historians.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. is going to be written

is going to be written

Câu 13:

You (not) __________in your resignation tomorrow, are you?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are not handing

are not handing

Câu 14:

Fiona and Jerry (not) __________arrogant when they release their CD, are they?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are not going to become

are not going to become

Câu 15:

The airline industry __________to cut costs in the near future.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are going to have

are going to have

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

We went to the theatre last night and saw a great play, although some of the acting was a bit poor.

We went to the theatre last night and saw a great play, although some of the acting was a bit poor.

Lời giải

Đáp án:

1. can

can

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP