khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

10/07/2026 85 Lưu

Chọn từ các động từ cho sẵn và chia dạng đúng của từ.

announce       be       come        find       go       launch

make       miss       order       sack       show      snow

 I __________into the office on Saturday morning if you like, Pete.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. will come

will come

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Carol, __________you __________ Harry how to use the photocopier, please?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. will you show

will you show

Câu 3:

From the look of things, it __________ later today.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is going to

is going to/ will snow

Câu 4:

Hurry up! We __________ the ferry!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are going to

are going to/ will miss

Câu 5:

The winner __________ on 14th January.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will be

will be/ is being

Câu 6:

I can’t come in to work this morning because I __________ to the doctor’s.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

am going (to go) announced

am going (to go) announced

Câu 7:

Don’t worry! They __________ anyone for at least six months.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

won’t sack

won’t/ aren’t going to sack

Câu 8:

_______ Jenny __________ a job easily when she graduates?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Is going to find

Is   going to/ Will   find

Câu 9:

No, I’m afraid I (not) __________ at the meeting tomorrow.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

won’t be

won’t/ am not going to be

Câu 10:

The new version __________ in the spring.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will be launched

will be/ is being launched

Câu 11:

 I __________a pizza, shall I?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. will order

will order

Câu 12:

It looks like some people __________ redundant quite soon.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will be made

will/are going to be made

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

We went to the theatre last night and saw a great play, although some of the acting was a bit poor.

We went to the theatre last night and saw a great play, although some of the acting was a bit poor.

Lời giải

Đáp án:

1. can

can

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP