Choose a word from the table below to fill each blank. Some words may be used more than once.
many
a little
any
some
less
little
fewer
much
a great deal of
a few
a lot of
few
The museum was very crowded. There were too ______ people.
Choose a word from the table below to fill each blank. Some words may be used more than once.
|
many |
a little |
any |
|
some |
less |
little |
|
fewer |
much |
a great deal of |
|
a few |
a lot of |
few |
The museum was very crowded. There were too ______ people.
Câu hỏi trong đề: 6000 câu trắc nghiệm tổng hợp Tiếng Anh 2024 có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án:
Đáp án đúng là: many
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Jack knows ______ Japanese, but his brother knows enough Japanese to manage.
Đáp án:
Đáp án đúng là: little
Câu 3:
Eating out seems to be expensive in this sumptuous city. There aren't ______ cheap restaurants.
Eating out seems to be expensive in this sumptuous city. There aren't ______ cheap restaurants.
Đáp án:
Đáp án đúng là: any
Câu 4:
She had ______time to study than I did but had better results.
She had ______time to study than I did but had better results.
Đáp án:
Đáp án đúng là: less
Câu 5:
Try to avoid foods which contain ______ fat.
Đáp án:
Đáp án đúng là: a great deal of / much
Câu 6:
We've been having ______ problems with the new computer.
We've been having ______ problems with the new computer.
Đáp án:
Đáp án đúng là: a lot of / many / some / a few
Câu 7:
In the developed world, there are hardly ______ jobs left which don't use computers to carry out many daily tasks.
Đáp án:
Đáp án đúng là: any
Câu 8:
We only have ______ apples. We should go and buy some more.
We only have ______ apples. We should go and buy some more.
Đáp án:
Đáp án đúng là: a few
Câu 9:
______ my friends are living abroad now.
Đáp án:
Đáp án đúng là: a lot of
Câu 10:
There are ______ slices of cake left over from the party.
Đáp án:
Đáp án đúng là: some
Câu 11:
She has spent ______ time in Europe to learn English and French with a view to finding a better job.
Đáp án:
Đáp án đúng là: much / a great deal of / a lot of
Câu 12:
There aren't very ______ weekends between now and Christmas.
Đáp án:
Đáp án đúng là: many
Câu 13:
"Is there ______ butter I could use?" "No, there's some margarine but there isn't ______ butter."
Đáp án:
Đáp án đúng là: any
Câu 14:
If I drink too ______ coffee, I can't sleep.
Đáp án:
Đáp án đúng là: much
Câu 15:
How ______ liquid do you think this bottle contains?
Đáp án:
Đáp án đúng là: much
Câu 16:
I eat ______ chocolate and ______ biscuits than I used to.
Đáp án:
Đáp án đúng là: less / fewer
Câu 17:
Lots of people at the club are under 20, but there are quite ______ who aren't.
Đáp án:
Đáp án đúng là: a few
Câu 18:
It was embarrassing how _____ people attended the party.
Đáp án:
Đáp án đúng là: any
Câu 19:
The weather is expected to remain clear for the next ______ days.
Đáp án:
Đáp án đúng là: few
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Đang tải chế độ Học...
Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Câu 1
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Đáp án đúng là: B
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Đáp án đúng là: both
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng ký để học cùng Vietjack. Hoàn toàn miễn phí!
Bằng việc đăng ký, bạn đồng ý với Điều khoản sử dụng và Chính sách bảo mật của Vietjack.