khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

20/07/2026 153 Lưu

Chọn và điền dạng đúng (-ed hoặc -ing) của các động từ cho sẵn.

alarm – annoy – astonish – captivate – discourage

– exhaust – overwhelm – please – sicken – thrill

The __________climbers were rescued by helicopter.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. exhausted

exhausted

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

His most _________habit was eating with his mouth open.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. annoying

annoying

Câu 3:

The rainforests are disappearing at an _________rate.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. alarming

alarming

Câu 4:

Diana’s room was a _________blend of cream and rose pink.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. pleasing

pleasing

Câu 5:

She was _________to bits that Vincent had been offered the job.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. thrilled

thrilled

Câu 6:

It’s __________to feel that opportunities have passed you by.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. discouraging

discouraging

Câu 7:

Film audiences everywhere were __________by her beauty and charm.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. captivated

captivated

Câu 8:

I was __________by all the flowers and letters of support I received.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. overwhelmed

overwhelmed

Câu 9:

The public is becoming _________by these pictures of violence and death.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. sickened

sickened

Câu 10:

The young actress coped with the press with __________skill for a 19-year-old.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. astonishing

astonishing

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started

started

Lời giải

Đáp án:

x

Đáp án: x

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 5

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP