khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

23/07/2026 73 Lưu

Dùng từ gợi ý viết câu hoàn chỉnh:

You/ think/ it/ rain/ tomorrow?

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Do you think it will rain tomorrow?

Do you think it will rain tomorrow?

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

She/ be/ successful/ businesswoman/ 3 years.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She will be a successful businesswoman in 3 years.

She will be a successful businesswoman in 3 years.

Câu 3:

I/ wonder/ who/ come/ party/ tonight.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I wonder who will come to the party tonight.

I wonder who will come to the party tonight.

Câu 4:

You/ not/ carry/ luggage/ yourself. I/ help/ you.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

You cannot carry this luggage yourself. I will help you.

You cannot carry this luggage yourself. I will help you.

Câu 5:

 I/ think/ Lucy/ get/ job/ because/ have/ lot of/ experience.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I think Lucy will get the job because she has a lot of experience.

I think Lucy will get the job because she has a lot of experience.

Câu 6:

 Not/ be/ afraid/ dog. It/ not/ hurt/ you.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Don’t be afraid of the dog. It will not/ won’t hurt you.

Don’t be afraid of the dog. It will not/ won’t hurt you.

Câu 7:

 Not/ be/ afraid/ dog. It/ not/ hurt/ you.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I am sorry about what happened yesterday. It will not/ won’t happen again.

 I am sorry about what happened yesterday. It will not/ won’t happen again.

Câu 8:

I/ not/ want/ go out/ alone. You/ come/ with me?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I don’t want to go out alone. Will you come with me?

I don’t want to go out alone. Will you come with me?

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. x

x

Lời giải

Đáp án:

We went to the theatre last night and saw a great play, although some of the acting was a bit poor.

We went to the theatre last night and saw a great play, although some of the acting was a bit poor.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP