khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

21/08/2026 342 Lưu

With the prepositions in the following table, fill in the appropriate blanks.

at / to / on / out / into / in / along / by / onto / at / by

 How are you getting __________ with your English?

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

on / along
on / along

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

I put the cake on the shelf so that the kids can’t get __________ it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

to / at
to / at

Câu 3:

He earns just enough money to get __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

by / along
by / along

Câu 4:

If you continue like this, you will get __________ trouble.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

into / in
into / in

Câu 5:

The Labour Party hopes to get __________ at the next election.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

in
in

Câu 6:

He got __________ the train, and as it left he waved.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

on / onto
 on / onto

Câu 7:

Mary has had a wayward life but seems to be getting __________ of her bad ways.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

out
out

Câu 8:

Old Mr. Briggs is getting __________ now, he’s over 80.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

on
on

Câu 9:

When we got __________ the bus station, the bus had already left.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

to
to

Câu 10:

How is your sister getting __________ at school?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

on / along
on / along

Câu 11:

He got __________ with his work while I was speaking to him.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

on
on

Câu 12:

We’ve put the jam on the shelf so that the children can’t get __________ it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

at / to
at / to

Câu 13:

You’ll have to pass that exam if you want to get __________ and become a doctor.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

on
on

Câu 14:

One of the tigers has got __________ of the zoo.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

out
out

Câu 15:

She’s the sort of girl who very easily gets __________ bad habits.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

into
into

Câu 16:

We can get __________ very well without his help.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

along / by
along / by

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án đúng là: B

Lời giải

Đáp án:

it stopped
it stopped

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP