khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

25/08/2026 321 Lưu

Complete the passage.

Tomorrow, students _______ (1. assemble) in the school playground at 08:00 a.m., to go to Du Dong Village. They _______ (2. have) their school picnic. The bus _______ (3. arrive) at 8 a.m., sharp. We _______ (4. reach) the Du Dong Village at around 10 a.m. On reaching, students _______ (5. go) around to see various displays. The staff at the spot _______ (6. welcome) the students with flowers and scent perfumes. They _______ (7. offer) the student’s snacks. After they eat their snacks, children _______ (8. play) in the park. Around 12 a.m., all students _______ (9. assemble) for lunch. They _______ (10. sit) in a circle and _______ (11. sing) songs. At around 5 p.m., students _______ (12. gather) near the bus. They _______ (13. board) the bus in a queue. At around 7 p.m., they _______ (14. reach) school. Their parents _______ (15. pick) them up from school.

Tomorrow, students _______ (1. assemble) in the school playground at 08:00 a.m., to go to Du Dong Village

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will assemble
will assemble

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

They _______ (2. have) their school picnic

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will have
 will have

Câu 3:

The bus _______ (3. arrive) at 8 a.m., sharp.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will arrive
 will arrive

Câu 4:

We _______ (4. reach) the Du Dong Village at around 10 a.m

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will reach
will reach

Câu 5:

On reaching, students _______ (5. go) around to see various displays

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will go
will go

Câu 6:

The staff at the spot _______ (6. welcome) the students with flowers and scent perfumes.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will welcome
 will welcome

Câu 7:

They _______ (7. offer) the student’s snacks

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will offer
will offer

Câu 8:

After they eat their snacks, children _______ (8. play) in the park

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will play
will play

Câu 9:

Around 12 a.m., all students _______ (9. assemble) for lunch

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will assemble
will assemble

Câu 10:

 They _______ (10. sit) in a circle

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will sit
will sit

Câu 11:

and _______ (11. sing) songs.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will sing
will sing

Câu 12:

At around 5 p.m., students _______ (12. gather) near the bus

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will gather
will gather

Câu 13:

They _______ (13. board) the bus in a queue

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will board
will board

Câu 14:

At around 7 p.m., they _______ (14. reach) school

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will reach
 will reach

Câu 15:

Their parents _______ (15. pick) them up from school.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will pick
will pick

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

 John mustn’t get permission to use that computer.

Lời giải

Đáp án:

breathtaking
breathtaking

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 5

A. to go 
B. going 
C. for going 
D. go

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP