khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

16/09/2026 280 Lưu

Complete the paragraph below with suggested words in the brackets.

My cousin, Ron (have) ________ a dog. It (be) ________ an intelligent and beautiful pet with a short tail and big brown eyes. Its name (be) ________ Rex and it (like) ________ eating meat. Although Rex (bark) ________ when strange guests visit, it (never/ bite) ________ anyone. To be honest, Rex (be) ________ very friendly. It (not/ like) ________ eating fruits, such as apple, orange, banana, or grape, but it (often/ play) ________ with them. If the weather (become) ________ bad, Rex (just/ sleep) ________ in his cage all day. Ron (play) ________ with his dog every day after school. Because there (be) ________ many people on the road, Ron (not/ let) ________ the dog run into the road. Ron (often/ take) ________ Rex  to a large field in the park to enjoy the peace there. Rex (sometimes/ be) ________ naughty, but Ron loves it very much.

My cousin, Ron (have) ________ a dog.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

has
has

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

It (be) ________ an intelligent and beautiful pet with a short tail and big brown eyes. 

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is
is

Câu 3:

 Its name (be) ________ Rex

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is
is

Câu 4:

it (like) ________ eating meat.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

likes
likes

Câu 5:

Although Rex (bark) ________ when strange guests visit

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

barks
barks

Câu 6:

it (never/ bite) ________ anyone.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

never bites
never bites

Câu 7:

To be honest, Rex (be) ________ very friendly

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is
is

Câu 8:

It (not/ like) ________ eating fruits, such as apple, orange, banana, or grape,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

doesn’t like
doesn’t like

Câu 9:

but it (often/ play) ________ with them

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

often plays
often plays

Câu 10:

If the weather (become) ________ bad

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

becomes
becomes

Câu 11:

Rex (just/ sleep) ________ in his cage all day

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

just sleeps
just sleeps

Câu 12:

Ron (play) ________ with his dog every day after school.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

plays
plays

Câu 13:

Because there (be) ________ many people on the road

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are
are

Câu 14:

Ron (not/ let) ________ the dog run into the road.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

doesn’t let
doesn’t let

Câu 15:

Ron (often/ take) ________ Rex  to a large field in the park to enjoy the peace there.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

often takes
often takes

Câu 16:

Rex (sometimes/ be) ________ naughty, but Ron loves it very much.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is sometimes
is sometimes

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

to concentrate/ wandering
to concentrate/ wandering

Lời giải

Đáp án:

and
and

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP