Câu hỏi:

10/04/2023 446

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Although they are an inexpensive supplier of vitamins, minerals, and high-quality protein, eggs also contain a high level of blood cholesterol, one of the major causes of heart diseases. One egg yolk, in fact, contains a little more than two- thirds of the suggested daily cholesterol limit. This knowledge has driven egg sales to plummet in recent years, which in turn has brought about the development of several    alternatives   to eating   regular eggs.   One    alternative is to eat substitute eggs.   These   eggs substitutes are not really eggs, but they look somewhat like eggs when they are cooked. They have the advantage   of     having   low   cholesterol   rates,   and   they   can   be   scrambled   or  used   in   banking.   One disadvantage, however, is that they are not good for frying, poaching, or boiling. A second alternative to regular eggs is a new type of egg, sometimes called “designer” eggs. These eggs are produced by hens that are fed low- flat diets consisting of ingredients such as canola oil, flax, and rice bran. In spite of their diet, however, these hens produce eggs that contain the same amount of cholesterol as regular eggs. Yet, the producers of these eggs claim that eating their eggs will not raise the blood cholesterol in humans.    

Eggs producers claim that their product has been portrayed unfairly. They cite scientific studies to back up their claim. And, in fact, studies on the relationship between eggs and human cholesterol levels have brought mixed results. It may be that is not the type of eggs that is the main determinant of cholesterol but the person who is eating the eggs. Some people may be more sensitive to cholesterol derived from food than other people. In fact, What is the main purpose of the passage?

Đáp án chính xác

Sách mới 2k7: Tổng ôn Toán, Lí, Hóa, Văn, Sử, Địa... kỳ thi tốt nghiệp THPT Quốc gia 2025, đánh giá năng lực (chỉ từ 70k).

Tổng ôn Toán-lý hóa Văn-sử-đia Tiếng anh & các môn khác

Quảng cáo

Trả lời:

verified
Giải bởi Vietjack

Thông tin: Although they are an inexpensive supplier of vitamins, minerals, and high-quality protein, eggs also contain a high level of blood cholesterol, one of the major causes of heart diseases.

chọn B

Bình luận


Bình luận

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

The ………… arises when Jack and his parents have considerable disagreement on his choice of university.

Xem đáp án » 10/04/2023 13,112

Câu 2:

There is a fault at our television station. Please do not ................. your television set.

Xem đáp án » 10/04/2023 9,192

Câu 3:

We invited a pop star onto the chat show, but he didn’t turn up.

Xem đáp án » 10/01/2025 9,039

Câu 4:

I have never seen such a mess in my life.

Xem đáp án » 10/04/2023 8,015

Câu 5:

Their wedding will be held in a lovely church.

Xem đáp án » 12/01/2025 7,617

Câu 6:

I now regret spending too much money on clothes.

Xem đáp án » 10/04/2023 7,458

Câu 7:

In water polo, a player is ejected after committing five personal fouls.

Xem đáp án » 10/04/2023 7,198