Câu hỏi:

09/08/2023 3,890 Lưu

Read the passage below and choose the best answer to each question.

A GREAT COMEBACK

          While (56) ________ disappointed after his defeat at Wimbledon last year due to an injury, the world’s number one decided to undergo an operation; a decision heavily (57) ________ by his support team. People believed that they had to reset their expectations quite (58) ________, but he proved them all wrong. The world number one had a big year ahead to prove himself after his failure to (59) ________ his ranking last year, but he came back at a great level. He admitted he was fearful about his operation derailing his campaign on the tour this year, but instead we saw a (60) ________ change in his game. He competed extremely well considering the (61) ________ and didn’t get (62) ________ by the event; his eyes were focused on the ball and his opponent and he won point after point masterfully. The Spanish tennis star admitted that winning the match today was (63) ________ to convince the world and himself that reports of the end of his era were (64) ________ exaggerated and he (65) ________ for excellence in his performance.

While (56) ________ disappointed after his defeat at Wimbledon last year due to an injury

A. finally
B. bitterly
C. immediately
D. specifically

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: B

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

a decision heavily (57) ________ by his support team

A. conflicted
B. believed
C. influenced
D. convinced

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: C

Câu 3:

People believed that they had to reset their expectations quite (58) ________, but he proved them all wrong

A. systematically
B. suitably
C. automatically
D. dramatically

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: D

Câu 4:

The world number one had a big year ahead to prove himself after his failure to (59) ________ his ranking last year, but he came back at a great level

A. maintain
B. include
C. achieve
D. deflect

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: A

Câu 5:

He admitted he was fearful about his operation derailing his campaign on the tour this year, but instead we saw a (60) ________ change in his game.

A. rigorous
B. cutting-edge
C. tremendous
D. partial

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: C

Câu 6:

He competed extremely well considering the (61) ________

A. sequences
B. circumstances
C. approaches
D. moves

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: B

Câu 7:

didn’t get (62) ________ by the event

A. involved
B. reflected
C. confronted
D. side-tracked

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: D

Câu 8:

The Spanish tennis star admitted that winning the match today was (63) ________ to convince the world

A. brilliant
B. crucial
C. outstanding
D. exhausting

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: B

Câu 9:

himself that reports of the end of his era were (64) ________ exaggerated

A. greatly
B. positively
C. cleanly
D. largely

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: A

Câu 10:

he (65) ________ for excellence in his performance

A. reached
B. strived
C. challenged
D. slammed

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: B

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1

Listen to the recording twice. Complete the form the form below. Write no more than two words or a number for each answer.

Dubai Palm Apartments

                    Enquiry taken by:              Amanda

                    Name:                               (7) Leo ……………………………….

                    Address:                            (8) 37 ………………………………. Vienna

                    Telephone number:            (9) ……………………………….

                    Number of people:             four

                    Starting date:                     (10) ……………………………….

                    Length of stay:                  (11) ……………………………….

                    Price per day:                     (12) ………………………………. Euros

                    Other requirements:

                                                             - fully equipped (13) ……………………………….

                                                             - view of the sea

                                                             - air conditioning must be (14) ……………………………….

                                                             - (15) a ………………………………. for car

Lời giải

Đáp án:

Dubai Palm Apartments

                    Enquiry taken by:              Amanda

                    Name:                               (7) Leo Blucher

                    Address:                            (8) 37 Blumengasse Vienna

                    Telephone number:            (9) 4312 11057

                    Number of people:             four

                    Starting date:                     (10) January the 1st

                    Length of stay:                  (11) nine days

                    Price per day:                     (12) 200 euros Euros

                    Other requirements:

                                                             - fully equipped (13) kitchen

                                                             - view of the sea

                                                             - air conditioning must be (14) quiet

                                                             - (15) a parking space for car

Câu 2

Lời giải

Đáp án:

These create huge mountains of waste that are extremely hard to get (76) rid of.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP