Câu hỏi:

11/08/2023 5,494 Lưu

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheer to indicate the correct answer to each of the following questions.

Yellowstone is the United State’s most famous national park. This large wilderness area is very high in the Rocky Mountain of the northwestern US. It is bigger than the smallest state in the US. Yellowstone became the world’s first national park in 1872. Yellowstone has many kinds of beautiful scenery. Although millions of people visit the park, the land remains unchanged – still a wilderness. The valley of Yellowstone River has beautiful colored rocks and three large waterfalls. In the early morning or evening, visitors sometimes see large deer-like animals, or buffaloes eating grass along the shores of lake Yellowstone. The high mountains around Yellowstone are covered with evergreen forests.

Park has many areas with hot springs. These are caused by heat from the hot enter of the earth. Old Faithful is the most famous. Every 70 minutes Old Faithful sends hot water about 150 feet high into the air. When you visit Yellowstone, why not live like a cowboy? You can stay at an Old West country hotel. You’ll enjoy typical cowboy food outdoor. You can ride a horse along one of the many paths or trails. If you like excitement, take a boat trip down fast Snake River, or spend a quiet summer day fishing by a river or a blue mountain lake.

What is the best title of the passage?

A. An introduction of Yellowstone      
B. Interesting Cowboys at Yellowstone
C. Hot Springs and Forests in Yellowstone 
D. Interesting waterfalls in Yellowstone

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Chọn đáp án A

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The word "kinds" in paragraph 1 is closest in meaning to ________.  

A. types      
B. pairs   
C. means 
D. members

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Chọn đáp án A

Câu 3:

According to paragraph 1, the visitors can sometimes sec animals eating grass ________.

A. on the top of the mountains    
B. at anywhere in the forests
C. at the three large waterfalls    
D. along the shores of the lake

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Chọn đáp án D

Câu 4:

The word “these" in paragraph 2 refers to ________.

A. areas 
B. the earth    
C. hot springs               
D. Yellowstone Park

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Chọn đáp án C

Câu 5:

- “Would you mind getting me a cup of coffee?” - “________”

A. I never drink coffee.        
B. It’s my pleasure.
C. No, thanks.   
D. Cream and sugar, please.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Chọn đáp án B

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1

A. The weather was so awful that we decided not to go out.
B. Because of the weather was so awful that we decided not to go out.
C. The weather was so awful that we decided not going out.
D. The weather was so awful for us decided not go out.

Lời giải

Chọn đáp án A

Câu 2

A. The man whose we met at the party last night is a famous musician.
B. The man whom we met him at the party last night is a famous musician.
C. The man which we met at the party last night is a famous musician.
D. The man whom we met at the party last night is a famous musician.

Lời giải

Chọn đáp án D

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 4

A. It is said that the professor will arrive this morning.
B. It is say that the professor would arrive this morning.
C. It is say that the professor will arrive this morning.
D. It is said that the professor would arrive this morning.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 6

A. were         
B. is     
C. will be             
D. would be

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP