Câu hỏi:

14/08/2023 2,081 Lưu

SECTION III: READING

Read the passage below and choose the best answer to each question.

    The shark is a meat- eating fish and one of the most feared animals of the sea. Scientists (56) _______ about 250 species of fish as sharks. These fish live in oceans (57) _______ the world, but they are most common in warm seas. Sharks (58) _______ greatly in size and habits. Whale sharks, the largest kind of shark, may grow 60 feet long. A whale shark weighs up to 15 tons, more than twice (59) _______ much as an African elephant. The smallest shark may (60) _______ only 4 inches long and weigh less than 1 ounce. Some kinds of sharks live in the depths of the ocean, but (61) _______ are found near the surface. Some species live in coastal waters, but others (62) _______ far out at sea. A few species can even live in (63) _______ water. All sharks are carnivores (meat- eaters). Most of them eat (64) _______ fish, including other sharks. A shark’s only natural enemy is a large shark. Sharks eat their prey whole, or they tear off large chunks of flesh. They also (65) _______ on dead or dying animals.

Scientists (56) _______ about 250 species of fish as sharks.

A. classify
B. divide
C. organize
D. arrange

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: A

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

These fish live in oceans (57) _______ the world, but they are most common in warm seas

A. all
B. through
C. throughout
D. over

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: C

Câu 3:

Sharks (58) _______ greatly in size and habits. Whale sharks, the largest kind of shark, may grow 60 feet long.

A. grow
B. rise
C. evolve
D. vary

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: D

Câu 4:

A whale shark weighs up to 15 tons, more than twice (59) _______ much as an African elephant.

A. as
B. so
C. very
D. exactly

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: A

Câu 5:

The smallest shark may (60) _______ only 4 inches long and weigh less than 1 ounce.

A. stretch
B. measure
C. develop
D. expand

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: B

Câu 6:

Some kinds of sharks live in the depths of the ocean, but (61) _______ are found near the surface.

A. some others
B. others
C. different kinds
D. some sharks

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: B

Câu 7:

Some species live in coastal waters, but others (62) _______ far out at sea

A. emigrate
B. exist
C. dwell
D. migrate

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: C

Câu 8:

A few species can even live in (63) _______ water

A. fresh
B. sweet
C. light
D. clear

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: A

Câu 9:

Most of them eat (64) _______ fish, including other sharks

A. uncooked
B. live
C. lively
D. alive

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: B

Câu 10:

They also (65) _______ on dead or dying animals.

A. eat
B. swallow
C. exist
D. feed

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack
Đáp án: D

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

COMPLAINT RECORD FORM

Holiday booked in name of:        First name: Andrew Last name: (7) Sharpe

Address:                                      Flat 4

                                                    Beaconsfield House

                                                    Winchester 6024ER

Daytime telephone number:        (8) 0374 55793

Booking reference:                     (9) MH66G4

Special offer?                              Yes, from (10) credit card company

Insurance?                                  Yes, has (11) Gold Star Policy

Type of holiday booked:             (12) Mid-winter Break

Date holiday commenced:           (13) 16 January

Details of complaint:                   • no (14) taxi at station

                                                    • a (15) bicycle was missing

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP