Câu hỏi:

28/11/2023 7,742 Lưu

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

One of the biggest trends in television in recent years has been the rise of “Reality TV”. These shows, in which ordinary people are placed in unusual situations and then filmed without a script, have become some of the highest rating shows on television. Early programs of this genre, including Big Brother (from the Netherlands) and Survivor (from the United States), have led to dozens of copycat programs in many different countries. A common element to many of these programs is that a number of contestants are placed in a closed environment in which they are filmed 24 hours a day, and every week contestants are thrown off the show. What is it about these shows that makes them so popular? Perhaps it is because viewers enjoy watching ordinary people with real emotions being placed in extraordinary, situations. Or perhaps it is that people are really voyeurs - they enjoy being a spy, looking secretly into other people’s lives.

In recent years, "Reality TV has become more and more_______.

A. interesting

B. unusual

C. popular

D. enjoyable

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Dẫn chứng “One of the biggest trends in television in recent years has been the rise of “Reality TV”.”

Chọn C

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The underlined word ‘‘which” in the passage refers to_______.

A. a common element

B. a closed environment

C. every week

D. the show

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Dẫn chứng “A common element to many of these programs is that a number of contestants are placed in a closed environment in which they are filmed 24 hours a day, and every week contestants are thrown off the show.”

Chọn B

Câu 3:

What is true about “Reality TV”?

A. They are made by ordinary people.

B. They create many copycat programs.

C. They describe people’s lives.

D. They are filmed without a script.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Dẫn chứng “These shows, in which ordinary people are placed in unusual situations and then filmed without a script, have become some of the highest rating shows on television.”

Chọn D

Câu 4:

We can infer from the passage that_______.

A. “Reality TV” used to be more trendy

B. “Reality TV" is becoming more and more competitive

C. viewers enjoy watching something real but unusual

D. viewers can become spies to look into

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Dẫn chứng “What is it about these shows that makes them so popular? Perhaps it is because viewers enjoy watching ordinary people with real emotions being placed in extraordinary, situations. Or perhaps it is that people are really voyeurs - they enjoy being a spy, looking secretly into other people’s lives.”

Chọn C

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1

A. America           

B. China             

C. Europe                 

D. Russia

Lời giải

Chọn A

Dẫn chứng “During the First World War, American soldiers in Europe began asking for Coca-Cola, so the Coca-Cola company began to export to Europe.”

Lời giải

A. nhà

B. vị trí

C. thủ đô

D. làng

Chọn C

Dịch bài

Sydney là thủ phủ của tiểu bang New South Wales ở Úc. Đây là thành phố lớn nhất, lâu đời nhất và có lẽ là đẹp nhất ở Úc. Sydney có dân số 4,5 triệu người. Cảng của thành phố là một trong những cảng lớn nhất thế giới và nổi tiếng với Cầu Cảng và Nhà hát Opera. Các con phố ở trung tâm thành phố hẹp với nhiều phòng trưng bày nghệ thuật, nhà hàng, quán rượu, nhưng các con phố ở Paddington thì rộng và nhà thì to.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 4

A. Life of the Wright Brothers

B. Exceptional Inventions in the World

C. The Invention of the Airplane

D. The History of Aviation

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 5

A. quickly

B. quicklier

C. more quickly

D. most quickly

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP