Read the passage, and choose the best following word for each space.
mild natural located scenery dissolve
Phu Quoc Island is the largest island in Vietnam which is (26) _______ in the Gulf of Thailand.
Phu Quoc Island is quite large and has two distinct seasons including the rainy season and the dry season. Whatever the season, the weather in Phu Quoc is always cool and (27) _______. The beach is very beautiful with white sand and clear blue water, so many people come to Phu Quoc for vacation. In addition to the beautiful (28) _______, the cuisine on Phu Quoc Island is also diverse, including fresh seafood processed into delicious and attractive dishes.
If you have the opportunity to visit Phu Quoc Island, you should watch the sunrise once. Watching the sunrise on the sea is really beautiful, but in Phu Quoc Island it is even more wonderful. As the sun rises, you would feel the cold gradually becoming warm. This makes the spirit extremely relaxing and comfortable, all anxiety can (29) _______.
With the unique (30) _______ beauty of Phu Quoc, you must come here once.
Phu Quoc Island is the largest island in Vietnam which is (26) _______ in the Gulf of Thailand.
Read the passage, and choose the best following word for each space.
|
mild natural located scenery dissolve |
Phu Quoc Island is the largest island in Vietnam which is (26) _______ in the Gulf of Thailand.
Phu Quoc Island is quite large and has two distinct seasons including the rainy season and the dry season. Whatever the season, the weather in Phu Quoc is always cool and (27) _______. The beach is very beautiful with white sand and clear blue water, so many people come to Phu Quoc for vacation. In addition to the beautiful (28) _______, the cuisine on Phu Quoc Island is also diverse, including fresh seafood processed into delicious and attractive dishes.
If you have the opportunity to visit Phu Quoc Island, you should watch the sunrise once. Watching the sunrise on the sea is really beautiful, but in Phu Quoc Island it is even more wonderful. As the sun rises, you would feel the cold gradually becoming warm. This makes the spirit extremely relaxing and comfortable, all anxiety can (29) _______.
With the unique (30) _______ beauty of Phu Quoc, you must come here once.
Phu Quoc Island is the largest island in Vietnam which is (26) _______ in the Gulf of Thailand.
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án:
Kiến thức: Từ vựng
Giải thích: Be located: được đặt ở đâu
Thông tin: Phu Quoc Island is the largest island in Vietnam which is located in the Gulf of Thailand.
Dịch: Đảo Phu Quoc là hòn đảo lớn nhất ở Việt Nam nằm ở Vịnh Thái Lan.
Đáp án: located
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Whatever the season, the weather in Phu Quoc is always cool and (27) _______.
Đáp án:
Kiến thức: Từ vựng
Giải thích: mild (adj) ôn hòa, không quá lạnh
Thông tin: Whatever the season, the weather in Phu Quoc is always cool and mild
Dịch: Dù là mùa nào thời tiết ở Phú Quốc cũng luôn mát mẻ và ôn hòa.
Đáp án: mild
Câu 3:
In addition to the beautiful (28) _______, the cuisine on Phu Quoc Island is also diverse, including fresh seafood processed into delicious and attractive dishes.
In addition to the beautiful (28) _______, the cuisine on Phu Quoc Island is also diverse, including fresh seafood processed into delicious and attractive dishes.
Đáp án:
Kiến thức: Từ vựng
Giải thích: Scenery (n) cảnh, khung cảnh
Thông tin: In addition to the beautiful scenery, the cuisine on Phu Quoc Island is also diverse, including fresh seafood processed into delicious and attractive dishes.
Dịch: Ngoài cảnh đẹp, ẩm thực trên đảo Phú Quốc cũng rất đa dạng, trong đó có các loại hải sản tươi sống được chế biến thành những món ăn ngon, hấp dẫn.
Đáp án: scenery.
Câu 4:
This makes the spirit extremely relaxing and comfortable, all anxiety can (29) _______.
This makes the spirit extremely relaxing and comfortable, all anxiety can (29) _______.
Đáp án:
Kiến thức: Từ vựng
Giải thích: dissolve (v) biến mất, làm cho biến mất
Thông tin: This makes the spirit extremely relaxing and comfortable, all anxiety can dissolve
Dịch: Điều này giúp cho tinh thần vô cùng thư thái và thoải mái, mọi lo âu đều có thể tan biến.
Đáp án: dissolve.
Câu 5:
With the unique (30) _______ beauty of Phu Quoc, you must come here once.
With the unique (30) _______ beauty of Phu Quoc, you must come here once.
Đáp án:
Kiến thức: Từ vựng
Giải thích: natural beauty of: vẻ đẹp tự nhiên của…
Thông tin: With the unique natural beauty of Phu Quoc, you must come here once
Dịch: Với vẻ đẹp tự nhiên độc đáo của Phu Quoc, bạn phải đến đây một lần.
Đáp án: natural.
Dịch bài đọc:
Đảo Phú Quốc là hòn đảo lớn nhất ở Việt Nam nằm ở Vịnh Thái Lan.
Đảo Phú Quốc khá lớn và có hai mùa riêng biệt bao gồm mùa mưa và mùa khô. Dù mùa nào, thời tiết ở Phú Quốc luôn mát mẻ và ôn hòa. Bãi biển rất đẹp với cát trắng và nước trong xanh, vì vậy nhiều người đến Phú Quốc để nghỉ phép. Ngoài cảnh đẹp, ẩm thực trên đảo Phú Quốc cũng rất đa dạng, trong đó có các loại hải sản tươi sống được chế biến thành những món ăn ngon, hấp dẫn.
Nếu bạn có cơ hội đến thăm đảo Phú Quốc, bạn nên xem mặt trời mọc một lần. Nhìn mặt trời mọc trên biển thực sự rất đẹp, nhưng ở đảo Phú Quốc thậm chí còn tuyệt vời hơn. Khi mặt trời mọc, bạn sẽ cảm thấy lạnh dần trở nên ấm áp. Điều này giúp cho tinh thần vô cùng thư thái và thoải mái, mọi lo âu đều có thể tan biến
Với vẻ đẹp tự nhiên độc đáo của Phú Quốc, bạn phải đến đây một lần.
Hot: 1000+ Đề thi cuối kì 1 file word cấu trúc mới 2025 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
- Sách - Sổ tay kiến thức trọng tâm Vật lí 10 VietJack - Sách 2025 theo chương trình mới cho 2k9 ( 31.000₫ )
- Trọng tâm Lí, Hóa, Sinh 10 cho cả 3 bộ KNTT, CTST và CD VietJack - Sách 2025 ( 40.000₫ )
- Sách lớp 10 - Combo Trọng tâm Toán, Văn, Anh và Lí, Hóa, Sinh cho cả 3 bộ KNTT, CD, CTST VietJack ( 75.000₫ )
- Sách lớp 11 - Trọng tâm Toán, Lý, Hóa, Sử, Địa lớp 11 3 bộ sách KNTT, CTST, CD VietJack ( 52.000₫ )
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Lời giải
Kiến thức: Mệnh đề thời gian “when”
Giải thích:
Cấu trúc:
S + Ved/V3 + as + S + was/were + Ving
= S + was/were + Ving when S + Ved/V2
=> Dùng thì quá khứ tiếp diễn để diễn tả hành động đang xảy ra thì có hành động khác xen vào. Hành động đang xảy ra chia quá khứ tiếp diễn, hành động xen vào chia quá khứ đơn.
Dịch: Con thuyền va vào một số tảng đá khi nó đang đi về phía bờ.
Đáp án: was sailing toward the shore/ hit some rocks.
Lời giải
library
Kiến thức: Nghe – hiểu chi tiết
Thông tin: We are the largest medical centre and you’ll find us in Park Street. That’s in the centre of town, opposite the post office and beside the library.
(Chúng tôi là trung tâm y tế lớn nhất và bạn sẽ tìm thấy chúng tôi ở phố Park Street. Nơi đây nằm ở trung tâm thị trấn, đối diện bưu điện và cạnh thư viện.)
Đáp án: library
Câu 3
A. excited
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 5
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 6
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.