khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

20/05/2026 415 Lưu

V. Underline the correct alternatives.

It‘s not a deep cut, but it is leaving/ is going to leave a scar.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is going to leave

is going to leave

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Did you know I am going to buy/ will buy a new car next week?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

am going to buy

am going to buy

Câu 3:

I‘m not sure how I‘ll get to the concert‘ We can take you. We will pick/ are going to pick you up at 8. 00.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will pick

will pick

Câu 4:

We get/ are going to get our exam results on the 20th August.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

get

Câu 5:

I‘m sorry I can‘t come for dinner. I am driving / will drive to York tonight.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

am driving

am driving

Câu 6:

I have to go now. I am going to call/ will call you back later today.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will call
will call

Câu 7:

Don‘t go out now. I will serve/ am serving lunch and it‘ll be cold by the time you get/ will get back.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

am serving - get
am serving - get

Câu 8:

I think I will take/ take an umbrella in case it will rain/ rains.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will take - rains

will take - rains

Câu 9:

Unless help arrives within the next few days, thousands are starving/ are going to starve.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are going to starve

are going to starve

Câu 10:

The concert starts/ is going to start at 7. 30, not 7. 15 as it says in the program.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

starts

starts

Câu 11:

Tonight France play/ are playing Germany in a match important for both teams.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

play

play

Câu 12:

It‘s unlikely that the government will accept/ accept the court‘s decision.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will accept

will accept

Câu 13:

Before I will go/ go home tonight, I am going to stop/ stop at the market.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

go - am going to stop
go - am going to stop

Câu 14:

This chair is too heavy for you to carry alone. I will help/ am going to help you.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will help
will help

Câu 15:

The train will leave/ leaves at 8:15 tomorrow morning, so I am coming/ come to the station at 8:00.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

leaves - am coming
leaves - am coming

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

stops

Lời giải

conducted

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP