V. Underline the correct alternatives.
It‘s not a deep cut, but it is leaving/ is going to leave a scar.
V. Underline the correct alternatives.
Câu hỏi trong đề: (Viên chức Mầm non) bài tập tiếng Anh theo chủ đề có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án:
is going to leave
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Did you know I am going to buy/ will buy a new car next week?
Did you know I am going to buy/ will buy a new car next week?
Đáp án:
am going to buy
Câu 3:
I‘m not sure how I‘ll get to the concert‘ We can take you. We will pick/ are going to pick you up at 8. 00.
I‘m not sure how I‘ll get to the concert‘ We can take you. We will pick/ are going to pick you up at 8. 00.
Đáp án:
will pick
Câu 4:
We get/ are going to get our exam results on the 20th August.
We get/ are going to get our exam results on the 20th August.
get
Câu 5:
I‘m sorry I can‘t come for dinner. I am driving / will drive to York tonight.
I‘m sorry I can‘t come for dinner. I am driving / will drive to York tonight.
Đáp án:
am driving
Câu 6:
I have to go now. I am going to call/ will call you back later today.
I have to go now. I am going to call/ will call you back later today.
Đáp án:
Câu 7:
Don‘t go out now. I will serve/ am serving lunch and it‘ll be cold by the time you get/ will get back.
Don‘t go out now. I will serve/ am serving lunch and it‘ll be cold by the time you get/ will get back.
Đáp án:
Câu 8:
I think I will take/ take an umbrella in case it will rain/ rains.
I think I will take/ take an umbrella in case it will rain/ rains.
Đáp án:
will take - rains
Câu 9:
Unless help arrives within the next few days, thousands are starving/ are going to starve.
Unless help arrives within the next few days, thousands are starving/ are going to starve.
Đáp án:
are going to starve
Câu 10:
The concert starts/ is going to start at 7. 30, not 7. 15 as it says in the program.
The concert starts/ is going to start at 7. 30, not 7. 15 as it says in the program.
Đáp án:
starts
Câu 11:
Tonight France play/ are playing Germany in a match important for both teams.
Tonight France play/ are playing Germany in a match important for both teams.
Đáp án:
play
Câu 12:
It‘s unlikely that the government will accept/ accept the court‘s decision.
Đáp án:
will accept
Câu 13:
Before I will go/ go home tonight, I am going to stop/ stop at the market.
Before I will go/ go home tonight, I am going to stop/ stop at the market.
Đáp án:
Câu 14:
This chair is too heavy for you to carry alone. I will help/ am going to help you.
This chair is too heavy for you to carry alone. I will help/ am going to help you.
Đáp án:
Câu 15:
The train will leave/ leaves at 8:15 tomorrow morning, so I am coming/ come to the station at 8:00.
The train will leave/ leaves at 8:15 tomorrow morning, so I am coming/ come to the station at 8:00.
Đáp án:
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Đang tải chế độ Học...
Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay
Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn
Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.
- Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
- Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
- Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
- Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
- Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
- Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
- Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
- Đăng ký ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
stops
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng ký để học cùng Vietjack. Hoàn toàn miễn phí!
Bằng việc đăng ký, bạn đồng ý với Điều khoản sử dụng và Chính sách bảo mật của Vietjack.