khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

26/06/2026 321 Lưu

IX. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first.

That‘s correct. The new ring road will be built through the wood.

The government confirmed ___________________________

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The government confirmed that the new ring road would be built through the wood.

The government confirmed that the new ring road would be built through the wood.

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The architect has drawn plans for an extension to the house.

Plans _____________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Plans for an extension to the house have been drawn (by the architect).

Plans for an extension to the house have been drawn (by the architect).

Câu 3:

The heavy snow made it impossible for them to have their picnic.

They were prevented ________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

They were prevented from having their picnic by the heavy snow.

They were prevented from having their picnic by the heavy snow.

Câu 4:

Everybody has agreed that changes to the scheme are necessary.

Changes __________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Changes to the scheme have been agreed to be necessary.

Changes to the scheme have been agreed to be necessary.

Câu 5:

My father didn‘t return to his hometown until the war ended.

Not until_________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Not until the war (had) ended did my father return to his hometown.

Not until the war (had) ended did my father return to his hometown.

Câu 6:

He promised not to report me to the police.

I________________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I was promised not to be reported to the police.

I was promised not to be reported to the police.

Câu 7:

After twenty-five years of hard work, he made a decision to retire.

After he__________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

After he had worked hard for twenty years, he made a decision to retire.

After he had worked hard for twenty years, he made a decision to retire.

Câu 8:

They are going to rebuild our kitchen next week.

We_______________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

We are going to have our kitchen rebuilt next week.

We are going to have our kitchen rebuilt next week.

Câu 9:

Oh, just a minute, was it Leonardo or Michelangelo who painted the Mona Lisa?‘

He couldn‘t remember ______________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

He couldn‘t remember if it was Leonardo or Michelangelo who painted/ had pained the Mona Lisa.

He couldn‘t remember if it was Leonardo or Michelangelo who painted/ had pained the Mona Lisa.

Câu 10:

The Presidential visit attracted such an enormous crowd that all traffic came to a standstill.

So many people turned______________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

So many people turned out to see the President that all traffic came to a standstill.

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

academic
academic

Lời giải

Đáp án:

academically
academically

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP