IX. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first.
That‘s correct. The new ring road will be built through the wood.
The government confirmed ___________________________
IX. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first.
That‘s correct. The new ring road will be built through the wood.
The government confirmed ___________________________
Câu hỏi trong đề: (Viên chức Mầm non) bài tập tiếng Anh theo chủ đề có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án:
The government confirmed that the new ring road would be built through the wood.
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
The architect has drawn plans for an extension to the house.
Plans _____________________________________
The architect has drawn plans for an extension to the house.
Plans _____________________________________
Đáp án:
Plans for an extension to the house have been drawn (by the architect).
Câu 3:
The heavy snow made it impossible for them to have their picnic.
They were prevented ________________________________
The heavy snow made it impossible for them to have their picnic.
They were prevented ________________________________
Đáp án:
They were prevented from having their picnic by the heavy snow.
Câu 4:
Everybody has agreed that changes to the scheme are necessary.
Changes __________________________________
Everybody has agreed that changes to the scheme are necessary.
Changes __________________________________
Đáp án:
Changes to the scheme have been agreed to be necessary.
Câu 5:
My father didn‘t return to his hometown until the war ended.
Not until_________________________________
My father didn‘t return to his hometown until the war ended.
Not until_________________________________
Đáp án:
Not until the war (had) ended did my father return to his hometown.
Câu 6:
He promised not to report me to the police.
I________________________________________
He promised not to report me to the police.
I________________________________________
Đáp án:
I was promised not to be reported to the police.
Câu 7:
After twenty-five years of hard work, he made a decision to retire.
After he__________________________________
After twenty-five years of hard work, he made a decision to retire.
After he__________________________________
Đáp án:
After he had worked hard for twenty years, he made a decision to retire.
Câu 8:
They are going to rebuild our kitchen next week.
We_______________________________________
They are going to rebuild our kitchen next week.
We_______________________________________
Đáp án:
We are going to have our kitchen rebuilt next week.
Câu 9:
Oh, just a minute, was it Leonardo or Michelangelo who painted the Mona Lisa?‘
He couldn‘t remember ______________________________
Oh, just a minute, was it Leonardo or Michelangelo who painted the Mona Lisa?‘
He couldn‘t remember ______________________________
Đáp án:
He couldn‘t remember if it was Leonardo or Michelangelo who painted/ had pained the Mona Lisa.
Câu 10:
The Presidential visit attracted such an enormous crowd that all traffic came to a standstill.
So many people turned______________________________
The Presidential visit attracted such an enormous crowd that all traffic came to a standstill.
So many people turned______________________________
So many people turned out to see the President that all traffic came to a standstill.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Đang tải chế độ Học...
Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay
Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn
Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.
- Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
- Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
- Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
- Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
- Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
- Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
- Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
- Đăng ký ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Đáp án:
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Đáp án:
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng ký để học cùng Vietjack. Hoàn toàn miễn phí!
Bằng việc đăng ký, bạn đồng ý với Điều khoản sử dụng và Chính sách bảo mật của Vietjack.