khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

30/05/2026 364 Lưu

V. Put the verbs in brackets in the correct tense to form 3rd or mixed conditionals.

If I ________ (not see) it with my own eyes, I ________ (not believe) it!

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

hadn‘t seen - wouldn‘t have believed

hadn‘t seen - wouldn‘t have believed

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

We ________ (still live) in Cardiff if we ________ (not find) someone to buy our house last year.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

would still be living - hadn‘t found

would still be living - hadn‘t found

Câu 3:

If Hilary ________ (not look) out of the window at that moment, she ________ (not spot) the criminals trying to break into her car.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

hadn‘t looked - wouldn‘t have spotted

hadn‘t looked - wouldn‘t have spotted

Câu 4:

Nobody ________ (ever guess) he was a thief if he ________ (not catch) red-handed taking money from the safe.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

would ever have guessed - hadn‘t been caught

would ever have guessed - hadn‘t been caught

Câu 5:

Henry ________ (not ever get) that job at the bank if he ________ (not go) to school with the manager‘s son.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

would never have got - hadn‘t gone

would never have got - hadn‘t gone

Câu 6:

Just think, if I ________ (take) that job with the export company, I ________ (live) in Sao paulo now, not Manchester!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had taken - would/ might be living

had taken - would/ might be living

Câu 7:

If the doctor ________ (not notice) the defect when I was a child, I ________ (be) practically blind by now.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

hadn‘t noticed - would be

hadn‘t noticed - would be

Câu 8:

We ________ (be) home in beds ages ago if you ________ (not lose) the map!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

would have been - hadn‘t lost

would have been - hadn‘t lost

Câu 9:

Frank ________ (not be) here today if that boy ________ (not know) how to do artificial respiration.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

wouldn‘t be - hadn‘t known

wouldn‘t be - hadn‘t known

Câu 10:

If you ________ (listen) to the traffic report on the radio this morning, we ________ (not sit) here in this jam.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

had listened - wouldn‘t be sitting

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

applicants - application

applicants - application

Lời giải

Đáp án:

If I had

If I had

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP