V. Put the verbs in brackets in the correct tense to form 3rd or mixed conditionals.
If I ________ (not see) it with my own eyes, I ________ (not believe) it!
V. Put the verbs in brackets in the correct tense to form 3rd or mixed conditionals.
Câu hỏi trong đề: (Viên chức Mầm non) bài tập tiếng Anh theo chủ đề có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án:
hadn‘t seen - wouldn‘t have believed
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
We ________ (still live) in Cardiff if we ________ (not find) someone to buy our house last year.
We ________ (still live) in Cardiff if we ________ (not find) someone to buy our house last year.
Đáp án:
would still be living - hadn‘t found
Câu 3:
If Hilary ________ (not look) out of the window at that moment, she ________ (not spot) the criminals trying to break into her car.
If Hilary ________ (not look) out of the window at that moment, she ________ (not spot) the criminals trying to break into her car.
Đáp án:
hadn‘t looked - wouldn‘t have spotted
Câu 4:
Nobody ________ (ever guess) he was a thief if he ________ (not catch) red-handed taking money from the safe.
Nobody ________ (ever guess) he was a thief if he ________ (not catch) red-handed taking money from the safe.
Đáp án:
would ever have guessed - hadn‘t been caught
Câu 5:
Henry ________ (not ever get) that job at the bank if he ________ (not go) to school with the manager‘s son.
Henry ________ (not ever get) that job at the bank if he ________ (not go) to school with the manager‘s son.
Đáp án:
would never have got - hadn‘t gone
Câu 6:
Just think, if I ________ (take) that job with the export company, I ________ (live) in Sao paulo now, not Manchester!
Just think, if I ________ (take) that job with the export company, I ________ (live) in Sao paulo now, not Manchester!
Đáp án:
had taken - would/ might be living
Câu 7:
If the doctor ________ (not notice) the defect when I was a child, I ________ (be) practically blind by now.
If the doctor ________ (not notice) the defect when I was a child, I ________ (be) practically blind by now.
Đáp án:
hadn‘t noticed - would be
Câu 8:
We ________ (be) home in beds ages ago if you ________ (not lose) the map!
We ________ (be) home in beds ages ago if you ________ (not lose) the map!
Đáp án:
would have been - hadn‘t lost
Câu 9:
Frank ________ (not be) here today if that boy ________ (not know) how to do artificial respiration.
Frank ________ (not be) here today if that boy ________ (not know) how to do artificial respiration.
Đáp án:
wouldn‘t be - hadn‘t known
Câu 10:
If you ________ (listen) to the traffic report on the radio this morning, we ________ (not sit) here in this jam.
If you ________ (listen) to the traffic report on the radio this morning, we ________ (not sit) here in this jam.
had listened - wouldn‘t be sitting
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Đang tải chế độ Học...
Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay
Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn
Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.
- Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
- Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
- Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
- Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
- Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
- Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
- Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
- Đăng ký ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Đáp án:
applicants - application
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Đáp án:
If I had
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng ký để học cùng Vietjack. Hoàn toàn miễn phí!
Bằng việc đăng ký, bạn đồng ý với Điều khoản sử dụng và Chính sách bảo mật của Vietjack.