khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

02/06/2026 328 Lưu

IX. Comment on the information using a comparative or a superlative adjective.

The Excalibur Hotel has over 4,000 rooms. No other hotel in the world is so large.

The Excalibur Hotel is ______________________________________________________

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The Excalibur Hotel is the largest hotel in the world.

The Excalibur Hotel is the largest hotel in the world.

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

India is quite a crowded country. It has 294 people per square kilometer. But Bangladesh has 763 people per square kilometer.

Bangladesh is ______________________________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Bangladesh is more crowded than India.

Bangladesh is more crowded than India.

Câu 3:

Telecom Tower is 180 meters tall, but Canada Tower is 250 meters tall.

Canada Tower is ______________________________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Canada Tower is taller than Telecom Tower.

Canada Tower is taller than Telecom Tower.

Câu 4:

The Beatles were a very successful group. No other group in the world has been as successful.

The Beatles were ______________________________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The Beatles were the most successful group in the world.

The Beatles were the most successful group in the world.

Câu 5:

Venus has a diameter of 12,104 km. The Earth has a diameter of 12,756 km.

The Earth is______________________________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The Earth is bigger than Venus.
The Earth is bigger than Venus.

Câu 6:

The River Severn is 220 miles long. No other river in Britain is so long.

The River Severn is ______________________________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The River Severn is the longest river in Britain.

The River Severn is the longest river in Britain.

Câu 7:

Cambridge University dates from 1284, but it isn‘t as old as Oxford University, which dates from, 1167.

Oxford University is ______________________________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Oxford University is older than Cambridge University.

Oxford University is older than Cambridge University.

Câu 8:

The Mona Lisa is worth many millions of dollars. No other picture in the world is so valuable.

The Mona Lisa is ______________________________________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The Mona Lisa is the most valuable picture in the world.

The Mona Lisa is the most valuable picture in the world.

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

Is this the best hotel you could find?

Is this the best hotel you could find?

Lời giải

Choose th**e‿correct answer‿and tick it‿**it.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP