khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

04/07/2026 143 Lưu

Read the dialogue and choose the correct answer.

Lucy: How about making apple pie?

Alan: Great idea! Have we got some/ any apples?

Lucy: Yes, there are some/ any in the bowl. How much/ many do we need?

Alan: A lot, about a kilo/ litre.

Lucy: We haven’t got enough. We can buy some/ any in the corner shop.

Alan: And we need some/ any flour, too. Look at the recipe. How much/ many flour do we need?

Lucy: About half a pound. And we need three knives/ spoons of sour cream so let’s buy a small tub/ bag, too.

Alan: And how much/ many eggs do we need?

Sue: Four. And we also need some/ any butter and some/ any sugar. Oh, we haven’t got some/ any butter.

Andy: We can buy a bar/ tin of butter in the shop, too.

Lucy: How about making apple pie?

Alan: Great idea! Have we got some/ any apples?

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

any

Lucy: How about making apple pie?

Alan: Great idea! Have we got any apples?

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Lucy: Yes, there are some/ any in the bowl. How much/ many do we need?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

some; many

Lucy: Yes, there are some in the bowl. How many do we need?

Câu 3:

Alan: A lot, about a kilo/ litre.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

kilo

Alan: A lot, about a kilo.

Câu 4:

Lucy: We haven’t got enough. We can buy some/ any in the corner shop.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

some

Lucy: We haven’t got enough. We can buy some in the corner shop.

Câu 5:

Alan: And we need some/ any flour, too. Look at the recipe. How much/ many flour do we need?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

some; much

Alan: And we need some flour, too. Look at the recipe. How much flour do we need?

Câu 6:

Lucy: About half a pound. And we need three knives/ spoons of sour cream so let’s buy a small tub/ bag, too.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

spoons; tub

Lucy: About half a pound. And we need three spoons of sour cream so let’s buy a small tub, too.

Câu 7:

Alan: And how much/ many eggs do we need?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

many

Alan: And how many eggs do we need?

Câu 8:

Sue: Four. And we also need some/ any butter and some/ any sugar. Oh, we haven’t got some/ any butter.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

some; some; any

Sue: Four. And we also need some butter and some sugar. Oh, we haven’t got any butter.

Câu 9:

Andy: We can buy a bar/ tin of butter in the shop, too.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

bar

Andy: We can buy a bar of butter in the shop, too.

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

had just left

had just left

Lời giải

Đáp án:

I need something to put out the fire with.

I need something to put out the fire with.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP