khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

04/07/2026 109 Lưu

Put in the correct preposition. If no preposition is necessary, leave the space empty.

I'm not going out yet. I'm waiting ____the rain to stop.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

I couldn't find the street I was looking for, so I stopped someone to ask ____directions.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

Câu 3:

I've applied ____a job at the factory. I don't know if I'll get it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

Câu 4:

I've applied ___three colleges. I hope one of them accepts me.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to

to

Câu 5:

I've searched everywhere ____john, but I haven't been able to find him.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

Câu 6:

I don't want to talk ______ what happened last night. Let's forget it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. about

about

Câu 7:

I don't want to discuss __what happened last night. Let's forget it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. -

-

Câu 8:

We had an interesting discussion ______the problem, but we didn't reach a decision.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. about

about

Câu 9:

We discussed __the problem, but we didn't reach a decision.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. -

-

Câu 10:

I don't want to go out yet. I'm waiting ____the post to arrive.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

Câu 11:

Ken and Sonia are touring Italy. They're in Rome at the moment, but tomorrow they leave ____Venice.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

Câu 12:

The roof of the house is in very bad condition. I think we ought to do something ______it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. about

about

Câu 13:

We waited ____Steve for half an hour, but he never came.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

Câu 14:

Tomorrow morning I have to catch a plane. I'm leaving my house ____the airport at 7.30.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

had just left

had just left

Lời giải

Đáp án:

1. which

which

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP