khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

06/07/2026 75 Lưu

Điền từ thích hợp vào chỗ trống.

Broken bones

Most of us will suffer from a ‘fracture’, (1) _______ is the medical term for a broken bone, at some point in our lives. A patient (2) _______ arm, let’s say, is suspected of being broken will first be given an X-ray. (3) _______ determined the extent of the fracture, the orthopaedic surgeon will decide on the most effective treatment. For a fracture (4) _______ manipulation is required, (5) _______ may involve the patient being given a general anaesthetic while the bone is essentially re-broken. Patients (6) _______ have more serious fractures may require ‘fracture fixation’, (7) _______ pins and rods are connected to the bone to strengthen it. (8) _______, for simple fractures, a cast – often (9) _______ out of plaster of Paris or fibreglass – is all that is required.

(10) _______ a broken upper leg can take anything up to twelve weeks to heal, a broken toe can heal in just three weeks. Their plaster cast (11) _______ off, the patient will almost certainly require physiotherapy to exercise a limb (12) _______ has been inactive for several weeks. (13) _______ advances in medical technology, (14) _______ get a frail elderly person’s fracture to heal is still remarkably difficult. Even (15) _______ the fracture has been treated in the right way, it is quite possible that the bone will never fully heal.

Most of us will suffer from a ‘fracture’, (1) ______ is the medical term for a broken bone, at some point in our lives.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. which

which

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

A patient (2) ______ arm, let’s say, is suspected of being broken will first be given an X-ray.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whose

whose

Câu 3:

(3) _______determined the extent of the fracture, the orthopaedic surgeon will decide on the most effective treatment.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Having

Having

Câu 4:

For a fracture (4) ______manipulation is required,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. where

where

Câu 5:

(5) _____may involve the patient being given a general anaesthetic while the bone is essentially re-broken.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. this

this

Câu 6:

Patients (6) _______ have more serious fractures may require ‘fracture fixation’,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who

who/that

Câu 7:

, (7) ___pins and rods are connected to the bone to strengthen it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. in

in

Câu 8:

(8) ________, for simple fractures,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. However

However

Câu 9:

a cast – often (9) _____out of plaster of Paris or fibreglass – is all that is required.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. made

made

Câu 10:

(10) _______ a broken upper leg can take anything up to twelve weeks to heal, a broken toe can heal in just three weeks.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

though

(Al)though

Câu 11:

Their plaster cast (11) ______off, the patient will almost certainly require physiotherapy to exercise

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. taken

taken

Câu 12:

a limb (12) _______ has been inactive for several weeks.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which

which/that

Câu 13:

(13) ________advances in medical technology,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Despite

Despite

Câu 14:

(14) ___get a frail elderly person’s fracture to heal is still remarkably difficult.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to

to

Câu 15:

Even (15) _______ the fracture has been treated in the right way, it is quite possible that the bone will never fully heal.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

if

if/when

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

had just left

had just left

Lời giải

Đáp án:

I need something to put out the fire with.

I need something to put out the fire with.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP