khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

07/07/2026 40 Lưu

Điền dạng đúng của các động từ cho sẵn. Có thể cần dùng dạng phủ định.

eat      stay      wait      know      write      see       listen       get       have       run

By the time he died, Beethoven __________nine symphonies.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had written

had written

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

We chose the Hotel Rio because we __________there before.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had stayed

had stayed

Câu 3:

We __________ for over an hour when the train finally arrived.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had been waiting

had been waiting

Câu 4:

I was completely out of breath because I __________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had been running

had been running

Câu 5:

I _________the film before, so I knew how it ended.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had seen

had seen

Câu 6:

When she got married, I __________Chris for about two years.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had known

had known

Câu 7:

Johnson __________ready for the race for six months and finally the big day arrived.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had been getting

had been getting

Câu 8:

Vivian __________computer lessons for very long so she wasn’t sure how to use the internet.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. hadn’t been having

hadn’t been having

Câu 9:

Sue __________oysters before, so she wasn’t sure what to do with them.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. hadn’t eaten

hadn’t eaten

Câu 10:

I __________to my new CD for a few minutes when the CD player started making a funny noise.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had been listening

had been listening

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

had just left

had just left

Lời giải

Đáp án:

I need something to put out the fire with.

I need something to put out the fire with.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP