khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

07/07/2026 95 Lưu

Chọn đáp án đúng.

Dear Lisa,

Thanks for your letter. I (1) just left / had just left for school when I saw the postman and the (2) gave / had given it to me. It was really funny! I (3) read / had read it during maths and it (4) made / had made me laugh. I almost (5) got / had got in trouble!

Anyway, I’m excited because I (6) had / had had my first judo lesson yesterday. I (7) was / had been a bit sore for the lesson because when I (8) got / had got home, I suddenly realised I (9) left / had left my judo suit at home! So I (10) went / had gone all the way home and when I (11) got / had got back, the lesson (12) already began / had already begun.

The instructor was really nice, though, and I (13) learned / had learned how to do some basic throws. Can’t wait for next time!

What about you and your taekwondo? The last time I (14) spoke / had spoken to you, you (15) talked / had talked about giving it up. What (16) did you decide / had you decided?

I think that’s all for now. My mum and I are going shopping shortly, so I’d better post this.

Speak to you soon.

Love,

Charlotte

Dear Lisa,

Thanks for your letter. I (1) just left / had just left for school

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had just left

had just left

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

when I saw the postman and the (2) gave / had given it to me.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

gave

gave

Câu 3:

It was really funny! I (3) read / had read it

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

read

read

Câu 4:

during maths and it (4) made / had made me laugh.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

made

made

Câu 5:

I almost (5) got / had got in trouble!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

got

got

Câu 6:

Anyway, I’m excited because I (6) had / had had my first judo lesson yesterday.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had

had

Câu 7:

I (7) was / had been a bit sore for the lesson

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

was

was

Câu 8:

because when I (8) got / had got home,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

got

got

Câu 9:

I suddenly realised I (9) left / had left my judo suit at home!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had left

had left

Câu 10:

So I (10) went / had gone all the way home and

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

went

went

Câu 11:

when I (11) got / had got back,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

got

got

Câu 12:

the lesson (12) already began / had already begun.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had already

had already

Câu 13:

The instructor was really nice, though, and I (13) learned / had learned how to do some basic throws. Can’t wait for next time!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

learned

learned

Câu 14:

What about you and your taekwondo? The last time I (14) spoke / had spoken to you,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

spoke

spoke

Câu 15:

you (15) talked / had talked about giving it up.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had talked

had talked

Câu 16:

What (16) did you decide / had you decided?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

did you decide

did you decide

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

a job

It's very difficult to find a job at the moment.

Lời giải

Đáp án:

The rain has left much water.

The rain has left much water.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP