khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

08/07/2026 75 Lưu

Complete the sentences using have to + the verb in the list. Some sentences are positive (have to ...) and some are negative.

(I don't have to ...)

ask do drive get up go

make make pay show

I'm not working tomorrow so I _____ early.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

don’t have to get up

Đáp án đúng là: don’t have to get up

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Steve didn't know how to use the computer so I _____ him.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had to show
had to show

Câu 3:

 Excuse me a moment – I _____ a phone call. I won't be long.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

have to make

Đáp án đúng là: have to make

Câu 4:

I'm not busy. I have few things to do but I _____ them now.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

don’t have to do

Đáp án đúng là: don’t have to do

Câu 5:

The car park is free. You _____ to park your car there.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had to ask

Đáp án đúng là: had to ask

Câu 6:

A man was injured in the accident but he _____ to hospital because it wasn't serious.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

don’t have to pay

Đáp án đúng là: don’t have to pay

Câu 7:

Sue has a senior position in the company. She _____ important decisions.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

has to make

Đáp án đúng là: has to make

Câu 8:

When Patrick starts his new job next month, he _____ 50 miles to work every day.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will have to drive

Đáp án đúng là: will have to drive

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

may win

Đáp án đúng là: may win

Lời giải

Lucy: How about making an apple pie?

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 4

A. to  
B. about 
C. over 
D. from

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP