khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

29/07/2026 46 Lưu

Tích x nếu đúng hoặc sửa lại nếu sai.

November 5th was the day which Guy Fawkes tried to blow up Parliament.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when
when

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

There were none of my favourite biscuits left when I had a cup of tea, that was really annoying.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which

Câu 3:

I’ve just got a new webcam that takes really clear pictures.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 4:

The Godfather was made by Francis Ford Coppola, who’s daughter is also a film director.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whose
whose

Câu 5:

Can you think of any reason which Cathy should be angry with me?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

why
why

Câu 6:

Here’s a photo of the hotel where we stayed in when we were in Beijing.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which

Câu 7:

How do you think the first man whom walked on the moon felt?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who

Câu 8:

This is the first occasion on which the leaders of the two countries have met.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 9:

He is a person for who very few people feel much sympathy.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whom
whom

Câu 10:

The moment which the hero suddenly appears from behind a tree is the best moment in the whole film.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when
when

Câu 11:

I met a man which had a dog with only three legs.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who

Câu 12:

My new school, who I moved to about a month ago, seems like quite a friendly place.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

x

Đáp án: x

Lời giải

Đáp án:

The judge demanded that they turn off their phones during the hearing.

The judge demanded that they turn off their phones during the hearing.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP