khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

30/07/2026 258 Lưu

Read the following passage and complete it with the words in brackets.

Last summer, my brother and I went on a trip to two different cities. In the first city, the weather was (hot) 1. _______ than we expected, but in the second city, it was even (hot) 2. _______. We visited some museums in both cities, but the one in the second city was (interesting) 3. _______ than the one in the first city. However, the hotel in the first city was (comfortable) 4. _______ than the one in the second city. We had a (good) 5. _______ time in both cities, but we enjoyed the second city (much) 6. _______.

After our trip, we decided to compare our experiences and find out which city was (enjoyable) 7. _______. My brother thought the first city was (enjoyable) 8._______ because he loves hot weather and found the museums there (interesting) 9. _______. On the other hand, I preferred the second city because I found the weather (pleasant) 10. _______ and the hotel (comfortable) 11. _______. We both agreed that the food in the second city was (delicious) 12. _______ as in the first city. Overall, our trip was (memorable) 13. _______ and we can't wait to plan our next adventure.

In the first city, the weather was (hot) 1. _______ than we expected, but in the second city

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

hotter

hotter

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

it was even (hot) 2. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

hotter

hotter

Câu 3:

We visited some museums in both cities, but the one in the second city was (interesting) 3. _______ than the one in the first city.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

more interesting

more interesting

Câu 4:

However, the hotel in the first city was (comfortable) 4. _______ than the one in the second city

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

more comfortable

more comfortable

Câu 5:

We had a (good) 5. _______ time in both cities

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

good

 good

Câu 6:

but we enjoyed the second city (much) 6. _______.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

more

more

Câu 7:

After our trip, we decided to compare our experiences and find out which city was (enjoyable) 7. _______.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

more enjoyable

more enjoyable

Câu 8:

My brother thought the first city was (enjoyable) 8._______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

enjoyable

enjoyable

Câu 9:

he loves hot weather and found the museums there (interesting) 9. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

more interesting

more interesting

Câu 10:

On the other hand, I preferred the second city because I found the weather (pleasant) 10. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

more pleasant

more pleasant

Câu 11:

 the hotel (comfortable) 11. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

more comfortable

more comfortable

Câu 12:

We both agreed that the food in the second city was (delicious) 12. _______ as in the first city

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

as delicious

as delicious

Câu 13:

Overall, our trip was (memorable) 13. _______ and we can't wait to plan our next adventure.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

memorable

memorable

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

is going

is going

Lời giải

He ran so fast that nobody could catch up with him.

He was such a fast runner that nobody could catch up with him.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP