khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

01/08/2026 314 Lưu

Complete the blanks in the following passage by conjugating the verbs in brackets correctly.

My driving course ____ (go) well and, to my surprise, I  _______ (enjoy) it very much. Harry and Liz, who run the driving school in my area, _______ (seem) very professional. But what I like most about them is that they  ______ (feel) like friends rather than teachers. I know I’m making a lot of stupid mistakes (still!) but they keep saying: ‘Don’t worry. You  ______ (learn). Everybody ______ (need) to go through this stage’. They always ________ (concentrate) on the positive and ________ (support) me in every way. It’s great that Anna from my school ______ (do) the course with me. At the moment we ________(practice) different driving manoeuvres. Anna ______ (find) them really difficult but she ______ (get) better and better. I ______ (think) we will both pass our driving test in March.

My driving course ____ (go) well and, to my surprise

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is going

is going

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

I  _______ (enjoy) it very much

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

enjoy

enjoy

Câu 3:

Harry and Liz, who run the driving school in my area, _______ (seem) very professional

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

seems

seems

Câu 4:

But what I like most about them is that they  ______ (feel) like friends rather than teachers

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

feel

feel

Câu 5:

You  ______ (learn)

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are learning

 are learning

Câu 6:

Everybody ______ (need) to go through this stage

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

needs

 needs

Câu 7:

They always ________ (concentrate) on the positive

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

concentrate

 concentrate

Câu 8:

________ (support) me in every way

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

support

support

Câu 9:

It’s great that Anna from my school ______ (do) the course with me

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is doing

is doing

Câu 10:

At the moment we ________(practice) different driving manoeuvres

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are practicing

are practicing

Câu 11:

Anna ______ (find) them really difficult

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

finds

finds

Câu 12:

but she ______ (get) better and better.

 I ______ (think) we will both pass our driving test in March.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is getting

 is getting

think

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

hotter

hotter

Lời giải

He ran so fast that nobody could catch up with him.

He was such a fast runner that nobody could catch up with him.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP