khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

23/08/2026 249 Lưu

Fill in the appropriate prepositions.

The two pie charts compare the percentages (1) _______ online sales across different retail sectors (2) _______ Canada in the years 2005 and 2010. For three of the sectors, it is evident that over this time frame there was significant change in their proportion of online transactions. At 35% we can see that electronics and appliance sector accounted (3) _______ the majority of online sales in 2005, but this percentage had dropped to 30% by 2010. (4) _______ the same five-year period, as an increasing number of people chose (5) _______ purchase food and beverage online, we can see that transactions went (6) _______  just 22% (7) _______ 32%, making it the retail sector the largest overall proportion of the online market.

 

In 2005, the home furnishing industry boasted an impressive 25% of the total online sales in Canada. However, by 2010, the figure had fallen considerably (8) _______ 15%. Interestingly, online sales (9) _______ video games eventually overtook sales of home furnishings, although video games (10) _______ represented only 23% of the market.

The two pie charts compare the percentages (1) _______ online sales across different retail sectors (2) _______ Canada in the years 2005 and 2010

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

of

(1) of

(2) in

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

At 35% we can see that electronics and appliance sector accounted (3) _______ the majority of online sales in 2005, but this percentage had dropped to 30% by 2010

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

for
for

Câu 3:

(4) _______ the same five-year period,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

during
during

Câu 4:

as an increasing number of people chose (5) _______ purchase food and beverage online

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

to
to

Câu 5:

, we can see that transactions went (6) _______  just 22%

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

from
from

Câu 6:

(7) _______ 32%, making it the retail sector the largest overall proportion of the online market.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

to
to

Câu 7:

However, by 2010, the figure had fallen considerably (8) _______ 15%. Interestingly

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

to
to

Câu 8:

 online sales (9) _______ video games eventually overtook sales of home furnishings

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

of
of

Câu 9:

although video games (10) _______ represented only 23% of the market.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

still
still

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

difficult
difficult

Câu 2

A. is he 
B. Is not he
C. isn’t it 
D. isn’t he

Lời giải

Đáp án đúng là: D

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP