khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

14/09/2026 99 Lưu

Complete the sentence below with the appropriate given verbs and phrases.

find            chat            stand           pile out

wag          be involved         play         be most interested

in the robbery          with the yoyo          on the phone          of the cinema

on the street          at the bus stop           in buying           its tail

The woman ___________ was in a hurry so she hailed a taxi.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

standing at the bus stop

The woman standing at the bus stop was in a hurry so she hailed a taxi.

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

I think the dog ___________ is a Jack Russel.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

wagging its tail

I think the dog wagging its tail is a Jack Russel.

Câu 3:

The crowds ___________ looked very happy.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

piling out of the cinema

The crowds piling out of the cinema looked very happy.

Câu 4:

The people ___________ our house were the Joneses.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

most interested in buying

The people most interested in buying our house were the Joneses.

Câu 5:

The men ___________ have all been arrested.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

involved in the robbery

The men involved in the robbery have all been arrested.

Câu 6:

The wallet ___________ was handed in to the police.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

found on the street

 The wallet found on the street was handed in to the police.

Câu 7:

The girl over there ___________ is the new secretary.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

chatting on the phone

The girl over there chatting on the phone is the new secretary.

Câu 8:

The young boy ___________ is my brother.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

playing with the yoyo

The young boy playing with the yoyo is my brother.

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

our
our

Lời giải

Đáp án:

are likely to occur
are likely to occur

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP