khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

15/09/2026 192 Lưu

Give the correct form of the verbs.

Laure: I usually get up at 7 o’clock and have a big breakfast. I walk to work, which takes me about an hour. I start to work at 8:45. I never have lunch. I finish work at 5 o’clock. I’m always tired when I get home. I usually cook a meal in the evening. I don’t usually go out, I go to bed at about 11 o’clock and I always sleep well.

Yesterday was a typical working day for Laura. Write what she did or didn’t do yesterday.

Example: She got up at 7 o’clock.

She _______ a big breakfast.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had

She had a big breakfast.

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

She _______.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

walked to work.

She walked to work.

Câu 3:

It _______ to get to work.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

took her half an hour

 It took her half an hour to get to work.

Câu 4:

_______ at 8:45.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She started to work

 She started to work at 8:45.

Câu 5:

 _______ lunch.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She didn’t have any

She didn’t have any lunch.

Câu 6:

_______ at 5 o’clock.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She finished work

She finished work at 5 o’clock.

Câu 7:

______ tired when _______ home.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She was/she got
 She was tired when she got home.

Câu 8:

_______ a meal yesterday evening.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She cooked

She cooked a meal yesterday evening.

Câu 9:

______ out yesterday evening.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She didn’t

She didn’t go out yesterday evening.

Câu 10:

_______ at 11 o’ clock.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She went to bed

She went to bed at 11 o’clock.

Câu 11:

_______ well last night.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She slept

She slept well last night.

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

was
was

Lời giải

Đáp án:

talked
talked

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 6

A. He asked the waitress bring him some tomato soup.
B. He asked the waitress to bring her some tomato soup.
C. He asked the waitress to bring him some tomato soup.
D. He asked the waitress bring her some tomato soup.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP