khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

15/09/2026 250 Lưu

Give the correct form of the verbs.

On Friday, the children ______ (1. talk) about a day out together in the country. The next morning, they ______ (2. go) to the country with their two dogs and ______ (3. play) together. Ben and Dave ______ (4. have) some kites. Some time later the dogs ______ (5. be) not there. So they ______ (6. call) them and ______ (7. look) for them in the forest. After half an hour the children ______ (8. find) them and ______ (9. take) them back. Charlie ______ (10. be) very happy to see them again. At lunch time Nick ______ (11. go) to the bikes and ______ (12. fetch) the basket with some meat sandwiches. Then they ______ (13. play) football. Nick and Dave  ______ (14. win). In the evening they ______ (15. ride) home.

On Friday, the children ______ (1. talk) about a day out together in the country

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

talked
talked

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The next morning, they ______ (2. go) to the country with their two dogs

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

went
went

Câu 3:

_____ (3. play) together.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

played
played

Câu 4:

Ben and Dave ______ (4. have) some kites.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had
had

Câu 5:

Some time later the dogs ______ (5. be) not there.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

were
were

Câu 6:

So they ______ (6. call) them

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

called
called

Câu 7:

and ______ (7. look) for them in the forest.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

looked
looked

Câu 8:

After half an hour the children ______ (8. find) them

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

found
found

Câu 9:

and ______ (9. take) them back.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

took
took

Câu 10:

Charlie ______ (10. be) very happy to see them again.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

was
 was

Câu 11:

At lunch time Nick ______ (11. go) to the bikes

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

went
went

Câu 12:

and ______ (12. fetch) the basket with some meat sandwiches

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

fetched
fetched

Câu 13:

Then they ______ (13. play) football.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

played
played

Câu 14:

 Nick and Dave  ______ (14. win).

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

won
won

Câu 15:

 In the evening they ______ (15. ride) home.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

rode
rode

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

was
was

Lời giải

Đáp án:

went
went

Câu 3

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 6

A. He asked the waitress bring him some tomato soup.
B. He asked the waitress to bring her some tomato soup.
C. He asked the waitress to bring him some tomato soup.
D. He asked the waitress bring her some tomato soup.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP