Read the email and write T (True) or F (False).
Hi, Linh!
We are staying in our new house now. It isn’t very big, but it is cozy. There are two bedrooms, two bathrooms, a kitchen, and a small living room. We don’t have a garage, but there is a balcony in front of the house where we can sit and drink tea in the morning.
When you enter the house, you walk straight into the living room. On the left, there is the kitchen. The bedrooms are upstairs. Each bedroom has a small window and a bathroom. Behind the house, there is a little garden where my mom grows flowers.
I really like this house because I have my own room and it feels comfortable.
Love,
Mai
Mai’s new house has two bedrooms and two bathrooms.
Read the email and write T (True) or F (False).
Hi, Linh!
We are staying in our new house now. It isn’t very big, but it is cozy. There are two bedrooms, two bathrooms, a kitchen, and a small living room. We don’t have a garage, but there is a balcony in front of the house where we can sit and drink tea in the morning.
When you enter the house, you walk straight into the living room. On the left, there is the kitchen. The bedrooms are upstairs. Each bedroom has a small window and a bathroom. Behind the house, there is a little garden where my mom grows flowers.
I really like this house because I have my own room and it feels comfortable.
Love,
Mai
Quảng cáo
Trả lời:

T
Mai’s new house has two bedrooms and two bathrooms.
(Mai có ngôi nhà mới với 2 phòng ngủ và 2 phòng tắm.)
Thông tin: There are two bedrooms, two bathrooms, a kitchen, and a small living room.
(Có 2 phòng ngủ, 2 phòng tắm, 1 bếp và 1 phòng khách nhỏ.) => Đúng
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
The house has a garage but no balcony.

F
The house has a garage but no balcony.
(Nhà có gara nhưng không có ban công.)
Thông tin: We don’t have a garage, but there is a balcony in front of the house.
(Chúng mình không có gara, nhưng có một ban công trước nhà.) => Sai
Câu 3:
The kitchen is on the left of the living room.

T
The kitchen is on the left of the living room.
(Phòng bếp ở bên trái phòng khách.)
Thông tin: When you enter the house, you walk straight into the living room. On the left, there is the kitchen.
(Khi bạn vào nhà, bạn đi thẳng vào phòng khách. Bên trái có bếp.) => Đúng
Câu 4:
The bathrooms are in the bedrooms.

T
The bathrooms are in the bedrooms.
(Các phòng tắm nằm trong phòng ngủ.)
Thông tin: Each bedroom has a small window and a bathroom.
(Mỗi phòng ngủ có một cửa sổ nhỏ và một phòng tắm.) => Đúng
Câu 5:
There is a large garden behind the house.

F
There is a large garden behind the house.
(Có một khu vườn rộng phía sau nhà.)
Thông tin: Behind the house, there is a little garden where my mom grows flowers.
(Phía sau nhà có một khu vườn nhỏ nơi mẹ mình trồng hoa.) => Sai
Dịch bài đọc:
Chào Linh!
Bọn mình đang ở trong ngôi nhà mới rồi. Ngôi nhà không quá lớn, nhưng rất ấm cúng. Trong nhà có hai phòng ngủ, hai phòng tắm, một phòng bếp và một phòng khách nhỏ. Chúng mình không có gara, nhưng phía trước nhà có một ban công, nơi cả nhà có thể ngồi uống trà vào buổi sáng.
Khi bước vào nhà, bạn sẽ đi thẳng vào phòng khách. Bên trái là phòng bếp. Các phòng ngủ ở trên lầu. Mỗi phòng ngủ đều có một cửa sổ nhỏ và một phòng tắm. Phía sau nhà có một khu vườn nhỏ, nơi mẹ mình trồng hoa.
Mình thật sự rất thích ngôi nhà này vì mình có phòng riêng và cảm thấy thoải mái.
Thân,
Mai
Hot: Học hè online Toán, Văn, Anh...lớp 1-12 tại Vietjack với hơn 1 triệu bài tập có đáp án. Học ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Câu 1
Lời giải
D
According to the text, who is Miley Cyrus?
(Theo bài đọc, Miley Cyrus là ai?)
A. an actress: một nữ diễn viên
C. a writer: một nhà văn
B. a singer: một ca sĩ
D. All are correct: Tất cả đều đúng
Thông tin: Miles To Go is a book about the life of the famous singer and actor, Miley Cyrus. This is a meaningful book where Miley Cyrus writes from her heart about her experiences.
Dịch: Miles To Go là cuốn sách viết về cuộc đời của nữ ca sĩ kiêm diễn viên nổi tiếng Miley Cyrus. Đây là một cuốn sách ý nghĩa, nơi Miley Cyrus viết về những trải nghiệm của mình từ tận đáy lòng.
Câu 2
A. with
Lời giải
A
Ta có: full with something: đầy với cái gì
=> The first floor is full with toys and clothes for children.
Dịch: Tầng một đầy đồ chơi và quần áo cho trẻ em.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 4
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.