Read the text about Emily's typical day. Complete each sentence with no more than THREE words.
A Typical Day of Emily
Emily is 23 years old. She often gets up at 6:00 a.m. Next, she does exercise and has breakfast in the garden. Emily's mother usually prepares a packed lunch for her. After that, she catches the bus to work. She often enjoys lunch at the park because she doesn't like eating in the canteen. On Fridays, she has lunch with her friends at a restaurant.
Emily often finishes work at 5 p.m. After that, she doesn't go home. She sometimes goes bowling at the mall or goes to the gym with her best friend, Hayley. She always has dinner with her parents at home. Then, they watch sports or game shows on TV. Emily's family enjoys spending time together.
Emily exercises in _______________.
Read the text about Emily's typical day. Complete each sentence with no more than THREE words.
A Typical Day of Emily
Emily is 23 years old. She often gets up at 6:00 a.m. Next, she does exercise and has breakfast in the garden. Emily's mother usually prepares a packed lunch for her. After that, she catches the bus to work. She often enjoys lunch at the park because she doesn't like eating in the canteen. On Fridays, she has lunch with her friends at a restaurant.
Emily often finishes work at 5 p.m. After that, she doesn't go home. She sometimes goes bowling at the mall or goes to the gym with her best friend, Hayley. She always has dinner with her parents at home. Then, they watch sports or game shows on TV. Emily's family enjoys spending time together.
Emily exercises in _______________.
Câu hỏi trong đề: Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 6 Right on có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: the garden
Thông tin: Emily is 23 years old. She often gets up at 6:00 a.m. Next, she does exercise and has breakfast in the garden.
Hướng dẫn dịch: Emily 23 tuổi. Cô thường thức dậy lúc 6:00 sáng. Sau đó, cô tập thể dục và ăn sáng trong vườn.
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Emily goes to work by _______________.
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: bus
Thông tin: After that, she catches the bus to work.
Hướng dẫn dịch: Sau đó, cô bắt xe buýt đi làm.
Câu 3:
Emily has lunch at _______________every Friday.
Emily has lunch at _______________every Friday.
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: a restaurant
Thông tin: On Fridays, she has lunch with her friends at a restaurant.
Hướng dẫn dịch: Vào thứ sáu hàng tuần, cô ăn trưa với bạn bè tại một nhà hàng.
Câu 4:
Emily and _______________ go to the gym after work.
Emily and _______________ go to the gym after work.
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: her best friend hoặc Hayley.
Thông tin: She sometimes goes bowling at the mall or goes to the gym with her best friend, Hayley.
Hướng dẫn dịch: Đôi khi cô đi chơi bowling ở trung tâm thương mại hoặc đến phòng tập thể dục với người bạn thân nhất của mình, Hayley.
Câu 5:
After dinner, Emily enjoys watching TV with _______________.
After dinner, Emily enjoys watching TV with _______________.
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: her family
Thông tin: She always has dinner with her parents at home. Then, they watch sports or game shows on TV. Emily's family enjoys spending time together.
Hướng dẫn dịch: Cô luôn ăn tối cùng bố mẹ ở nhà. Sau đó, họ xem thể thao hoặc chương trình trò chơi trên TV. Gia đình Emily thích dành thời gian cho nhau.
Dịch bài đọc:
Một ngày bình thường của Emily
Emily 23 tuổi. Cô thường thức dậy lúc 6:00 sáng. Sau đó, cô tập thể dục và ăn sáng trong vườn. Mẹ của Emily thường chuẩn bị bữa trưa đóng hộp cho cô. Sau đó, cô bắt xe buýt đi làm. Cô thường thích ăn trưa ở công viên vì cô không thích ăn ở căng tin. Vào thứ sáu hàng tuần, cô ăn trưa với bạn bè tại một nhà hàng.
Emily thường tan làm lúc 5 giờ chiều. Sau đó, cô sẽ không về nhà. Đôi khi cô đi chơi bowling ở trung tâm thương mại hoặc đến phòng tập thể dục với người bạn thân nhất của mình, Hayley. Cô luôn ăn tối cùng bố mẹ ở nhà. Sau đó, họ xem thể thao hoặc chương trình trò chơi trên TV. Gia đình Emily thích dành thời gian cho nhau.
Hot: 1000+ Đề thi giữa kì 1 file word cấu trúc mới 2025 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Lời giải
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: B
Thông tin: Tony: My aunt is on the fifth floor. My apartment is on the fifteenth floor.
Hướng dẫn dịch: Dì tôi ở tầng năm. Căn hộ của tôi ở trên tầng mười lăm cơ.
Lời giải
Hướng dẫn giải:
Đáp án đúng: E
Thông tin: Every Monday, I get up early at 6 a .m. Then I run with my friends in the park at quarter past six.
Hướng dẫn dịch: Mỗi thứ Hai, tôi dậy sớm lúc 6 giờ sáng. Sau đó, tôi chạy với bạn bè trong công viên lúc sáu giờ mười lăm phút.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Câu 5
A. charity
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.