khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

15/07/2026 439 Lưu

Chọn đáp án đúng.

FILM REVIEW

Crime Does Pay, the (1) latter / latest comedy from director Sam Martin, has to be one of the (2) little / least interesting films I have ever seen. The acting is terrible and the story is much (3) worse / worst than Martin’s other flop, Escape. Crime Does Pay was apparently (4) more / most expensive than any other film this year, but it’s hard to see where the money went. The plot concerns a gang of burglars who decide to steal the (5) more / most valuable painting in the world. Fine, except the criminals are far (6) less / least amusing than they should be. There isn’t a single real laugh in the whole movie. When I saw it, even (7) younger / youngest members of the audience thought it was stupidly childish. Dean Richards, playing Scaramose, does a slightly (8) better / best job than the others, but there isn’t much in it. Will Hollywood realise that as ticket prices get (9) higher / highest, more people are finding that the (10) well / best form of entertainment is to spend an evening at home with a DVD?

Crime Does Pay, the (1) latter / latest comedy from director Sam Martin,

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

latest

latest

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

has to be one of the (2) little / least interesting films I have ever seen.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

least

least

Câu 3:

The acting is terrible and the story is much (3) worse / worst than Martin’s other flop, Escape.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

worse

worse

Câu 4:

Crime Does Pay was apparently (4) more / most expensive than any other film this year, but it’s hard to see where the money went.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

more

more

Câu 5:

The plot concerns a gang of burglars who decide to steal the (5) more / most valuable painting in the world.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

most

most

Câu 6:

Fine, except the criminals are far (6) less / least amusing than they should be.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

less

less

Câu 7:

When I saw it, even (7) younger / youngest members of the audience thought it was stupidly childish.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

youngest

youngest

Câu 8:

Dean Richards, playing Scaramose, does a slightly (8) better / best job than the others, but there isn’t much in it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

better

better

Câu 9:

Will Hollywood realise that as ticket prices get (9) higher / highest,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Will Hollywood realise that as ticket prices get (9) higher / highest,

Will Hollywood realise that as ticket prices get (9) higher / highest,

Câu 10:

more people are finding that the (10) well / best form of entertainment is to spend an evening at home with a DVD?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

best

best

Câu 11:

Your hair ______(look) really nice and shiny.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. looks

looks

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

I’d painted I’d been painting

I’d painted à I’d been painting

Lời giải

Đáp án:

when we’ve got home

when/ once/ after we’ve got home

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP