khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

28/07/2026 34 Lưu

Chọn từ các động từ cho sẵn và chia dạng đúng của từ.

announce be come find go launch

make miss order sack show snow

 I __________into the office on Saturday morning if you like, Pete.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. will come
will come

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Carol, _____you _____Harry how to use the photocopier, please?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. will
2. show
will you show

Câu 3:

From the look of things, it __________ later today.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is going to
is going to/ will snow

Câu 4:

Hurry up! We __________ the ferry!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are going to
are going to/ will miss

Câu 5:

The winner __________ on 14th January.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will be announced
will be/ is being announced

Câu 6:

I can’t come in to work this morning because I __________ to the doctor’s.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

am going (to go)
am going (to go)

Câu 7:

Don’t worry! They __________ anyone for at least six months.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

won’t sack
won’t/ aren’t going to sack

Câu 8:

_____ Jenny __________ a job easily when she graduates?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Is going to find
Is   going to/ Will   find

Câu 9:

No, I’m afraid I (not) __________ at the meeting tomorrow.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

won’t be
won’t/ am not going to be

Câu 10:

The new version __________ in the spring.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will be launched
will be/ is being launched

Câu 11:

I __________a pizza, shall I?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. will order
will order

Câu 12:

 It looks like some people __________ redundant quite soon.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will be made
will/are going to be made

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

when
when

Lời giải

Đáp án:

The judge demanded that they turn off their phones during the hearing.

The judge demanded that they turn off their phones during the hearing.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP