khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

29/07/2026 38 Lưu

Tích x nếu đúng hoặc sửa lại nếu sai.

November 5th was the day which Guy Fawkes tried to blow up Parliament.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when
when

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

There were none of my favourite biscuits left when I had a cup of tea, that was really annoying.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which

Câu 3:

I’ve just got a new webcam that takes really clear pictures.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 4:

The Godfather was made by Francis Ford Coppola, who’s daughter is also a film director.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whose
whose

Câu 5:

Can you think of any reason which Cathy should be angry with me?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

why
why

Câu 6:

Here’s a photo of the hotel where we stayed in when we were in Beijing.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which

Câu 7:

How do you think the first man whom walked on the moon felt?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who

Câu 8:

This is the first occasion on which the leaders of the two countries have met.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 9:

He is a person for who very few people feel much sympathy.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whom
whom

Câu 10:

The moment which the hero suddenly appears from behind a tree is the best moment in the whole film.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when
when

Câu 11:

I met a man which had a dog with only three legs.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who

Câu 12:

My new school, who I moved to about a month ago, seems like quite a friendly place.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

x

Đáp án: x

Lời giải

Đáp án:

1. Would you have got
2. hadn’t offered
Would you have got – hadn’t offered

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP