khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

29/07/2026 37 Lưu

Điền từ vào chỗ trống.

Find me a show that works

by our TV reviewer, Jeremy Platt

I’m sure there was a reason (1) _______ I became a TV reviewer. Maybe it was my love of classic shows (2) _______ kept me entertained as a child. Or maybe it was the presenters (3) _______ seemed to promise an exciting world of glamour and showbiz. To be honest, I’ve watched so many shows lately (4) _______ have bored me to tears that I’ve forgotten.

Take Kid Swap, for example, the new show (5) _______ Channel 7 hopes will revive their viewing figures. The show takes kids (6) _______ parents have had enough and swaps them with kids from other families for two weeks. The problem with this show is that I’m just not sure at (7) _______ it’s aimed – parents or teenagers. Parents (8) _______ watch this show will find it childish, particularly at the moment (9) _______ one of the teenagers does nothing but complain. Teenage viewers (10) _______ watch more than the first five minutes will soon get bored of the parents, (11) _______ blame anybody but themselves for the situation. This is definitely one idea (12) _______ should be put exactly where it belongs – in the bin!

I’m sure there was a reason (1) _______ I became a TV reviewer.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

why
why/that

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Maybe it was my love of classic shows (2) _______ kept me entertained as a child.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which/that

Câu 3:

Or maybe it was the presenters (3) _______ seemed to promise an exciting world of glamour and showbiz.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who/that

Câu 4:

To be honest, I’ve watched so many shows lately (4) _______ have bored me to tears that I’ve forgotten.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which/that

Câu 5:

Take Kid Swap, for example, the new show (5) _______ Channel 7 hopes will revive their viewing figures.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which/that

Câu 6:

The show takes kids (6) ______parents have had enough and swaps them with kids from other families for two weeks.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whose
whose

Câu 7:

The problem with this show is that I’m just not sure at (7) _____it’s aimed – parents or teenagers.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whom
whom

Câu 8:

Parents (8) _______ watch this show will find it childish,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who/that

Câu 9:

particularly at the moment (9) _______ one of the teenagers does nothing but complain.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when
when/that

Câu 10:

Teenage viewers (10) _______ watch more than the first five minutes will soon get bored of the parents,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who/that

Câu 11:

(11) ____blame anybody but themselves for the situation.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. who
who

Câu 12:

This is definitely one idea (12) _______ should be put exactly where it belongs – in the bin!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which/that

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

when
when

Lời giải

Đáp án:

The judge demanded that they turn off their phones during the hearing.

The judge demanded that they turn off their phones during the hearing.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP