khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

29/07/2026 26 Lưu

Điền từ vào chỗ trống.

Find me a show that works

by our TV reviewer, Jeremy Platt

I’m sure there was a reason (1) _______ I became a TV reviewer. Maybe it was my love of classic shows (2) _______ kept me entertained as a child. Or maybe it was the presenters (3) _______ seemed to promise an exciting world of glamour and showbiz. To be honest, I’ve watched so many shows lately (4) _______ have bored me to tears that I’ve forgotten.

Take Kid Swap, for example, the new show (5) _______ Channel 7 hopes will revive their viewing figures. The show takes kids (6) _______ parents have had enough and swaps them with kids from other families for two weeks. The problem with this show is that I’m just not sure at (7) _______ it’s aimed – parents or teenagers. Parents (8) _______ watch this show will find it childish, particularly at the moment (9) _______ one of the teenagers does nothing but complain. Teenage viewers (10) _______ watch more than the first five minutes will soon get bored of the parents, (11) _______ blame anybody but themselves for the situation. This is definitely one idea (12) _______ should be put exactly where it belongs – in the bin!

I’m sure there was a reason (1) _______ I became a TV reviewer.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

why
why/that

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Maybe it was my love of classic shows (2) _______ kept me entertained as a child.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which/that

Câu 3:

Or maybe it was the presenters (3) _______ seemed to promise an exciting world of glamour and showbiz.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who/that

Câu 4:

To be honest, I’ve watched so many shows lately (4) _______ have bored me to tears that I’ve forgotten.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which/that

Câu 5:

Take Kid Swap, for example, the new show (5) _______ Channel 7 hopes will revive their viewing figures.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which/that

Câu 6:

The show takes kids (6) ______parents have had enough and swaps them with kids from other families for two weeks.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whose
whose

Câu 7:

The problem with this show is that I’m just not sure at (7) _____it’s aimed – parents or teenagers.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whom
whom

Câu 8:

Parents (8) _______ watch this show will find it childish,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who/that

Câu 9:

particularly at the moment (9) _______ one of the teenagers does nothing but complain.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when
when/that

Câu 10:

Teenage viewers (10) _______ watch more than the first five minutes will soon get bored of the parents,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

who
who/that

Câu 11:

(11) ____blame anybody but themselves for the situation.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. who
who

Câu 12:

This is definitely one idea (12) _______ should be put exactly where it belongs – in the bin!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which/that

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

x

Đáp án: x

Lời giải

Đáp án:

1. Would you have got
2. hadn’t offered
Would you have got – hadn’t offered

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 7

A will be 

B is 
C would have been 
D has been

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP